Sin u kući pronašao mrtvog oca i majku bez svijesti

U ponedjeljak je u Jelkovcu kod Varaždina u obiteljskoj kući pronađen unesrećen bračni par.

11.12.2012.
7:08

U naselju Jelkovec kod Varaždina u ponedjeljak poslijepodne dogodila se obiteljska tragedija. Mrtvog oca T. T. (57) te majku M. T. (52) u besvjesnom stanju u njihovoj je kući pronašao sin, koji inače živi u podrumskim prostorijama kuće. Iako je odmah pozvao Hitnu pomoć, njegovom ocu spasa više nije bilo. Majka je pak u teškom stanju prevezena u varaždinsku bolnicu, piše Večernji list.

Susjedi: Grijali su se na drva

Pretpostavlja se da je tragediju uzrokovala visoka koncentracija ugljičnog monoksida ili plin, no rezultati očevida u koji su bili uključeni djelatnici Termoplina još nisu poznati. Susjedi tvrde da se obitelj grijala na drva, pa je moguće i da su se otrovali ugljičnim monoksidom koji nastaje kao posljedica izgaranja.

"Neki dan sam razgovarala s njima i pričali su mi kako su mnogo uštedjeli od kada su se počeli grijati na drva. Jednostavno ne mogu vjerovati da se ovo dogodilo", ispričala nam je šokirana susjeda. Osim sina, koji je pronašao roditelje, sa stradalima u potkrovlju iste kuće živio je još jedan sin sa suprugom i dvoje male djece predškolske dobi. I oni su se navodno grijali na drva.

Možda će te zanimati

Friteza Pro Delimano
Od 479,95knOd 599,95kn
Pržena hrana s manje masnoće? Moguće je uz Pro fritezu na vrući zrak. Naručite Online.

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali