SAVOM PLUTALA DVA TIJELA / Policija utvrđuje identitete dviju žena

Jedno tijelo pronađeno je u Slavonskom Brodu, a drugo u Zagrebu.

28.5.2015.
12:32
Ivica Galovic/PIXSELL
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U rijeci Savi u Slavonskom Brodu, pronađeno je mrtvo tijelo za sada nepoznate starije žene, izvijestila je u četvrtak glasnogovornica brodsko-posavske policije Kata Nujić.

Mrtvo žensko tijelo pronašao je jučer oko 13,30 sati jedan od vlasnika splavi na Savi, u Splavarskoj ulici. Tijelo je prevezeno na Odjel patologije, radi utvrđivanja identiteta te uzroka smrti.

"Još uvijek utvrđujemo identitet osobe. Tijekom obdukcije na tijelu nisu pronađeni tragovi koji bi ukazivali na nasilni uzrok smrti. Osoba je stara šezdesetak godina i ne odgovara opisu osoba za kojima se traga, a koje su s područja Brodsko-posavske županije", izjavila je za Hinu glasnogovornica Policijske uprave brodsko-posavske Nujić.

Prema neslužbenim podacima pronađeno mrtvo žensko tijelo u rijeci se nalazi duže vrijeme. Policija nastavlja istragu kako bi se utvrdio identitet osobe u što će biti uključene druge policijske uprave, a po potrebi uslijedit će razmjena podataka i s policijom u Bosni i Hercegovini.

Tijelo ženske osobe pronađeno je i u Zagrebu. Policija je u srijedu oko 17.15 sati kod Aleje Matije Ljubeka, u rijeci Savi, pronašla tijelo nepoznate ženske osobe.

Pregledom nisu uočene ozljede koje bi upućivale na smrt kao posljedicu kaznenog djela. Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Pandora Aroma Difuzer za raspršivanje eteričnih ulja
458kn539kn
Raspršuje vaša omiljena eterična ulja te mijenja boju.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali