Play ponuda

Policija pronašla odbjeglu 15-godišnjakinju iz Gajnica

shimmer fallback

Policija je u nedjelju pronašla 15-godišnjakinju koja je 19. srpnja pobjegla iz svog obiteljskog doma u zagrebačkim Gajnicama. Maloljetnica je pronađena na Obali kralja Petra Krešimira u Zadru.

26.7.2010.
13:43
Play ponuda

Kako je riječ o maloljetnici, opširnije informacije o okolnosti nestanka 15-godišnjakinje iz policije nisu htjeli otkriti.

"S maloljetnicom je obavljen razgovor nakon čega je predana roditeljima", priopćeno je iz PU zadarske.

arti-201007250025006Kako piše Večernjak, nekoliko dana uoči nestanka petnaestogodišnjakinja je prijateljima na Facebooku ostavila poruku da će otputovati prijateljici u Zadar. U košu za smeće u njezinoj sobi pronađeni su brojevi mobilnih telefona, a u njezinu mobitelu, koji je ostao u stanu, zabilježeni su pozivi koji su naknadno provjereni.

Nakon pokretanja službene policijske potrage za 15-godišnjakinjom, policijski službenici PU zadarske provjerili su adresu zadarske prijateljice, no djevojka se tamo nije ni pojavila.

U međuvremenu je djevojka majci odgovorila na privatnu poruku na Facebooku. Poručila joj je da je dobro i da je kod prijateljice, ali nije htjela reći gdje se točno nalazi.

Play ponuda
Play ponuda