OGLAS

UZ HRVATSKU GRANICU / Policija otkrila dva ilegalna kampa s migrantima: Bili su naoružani; privedeni su i stavljeni pod nadzor

Image
Foto: Lighthouse Reports

Migranti su, kako se navodi, stavljeni pod nadzor odnosno privedeni, a o svemu je informirano Tužiteljstvo BiH koje će preuzeti istragu o ovom slučaju

8.12.2023.
12:55
Lighthouse Reports
VOYO logo

Granični policajci i pripadnici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) BiH uz granicu te zemlje s Hrvatskom pronašli su dva kampa ilegalnih migranata koji su uz sebe imali oružje i streljivo, potvrđeno je u petak u sjedištu SIPA-e u Istočnom Sarajevu.

Kako se navodi u priopćenju, pretraga terena na području Donjeg Svilaja u blizini Save u čijoj je blizini i granični prijelaz provedena je u noći između četvrtka i petka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Policajci su zatekli veći broj osoba iz migrantske populacije u dva improvizirana kampa, u kojima su pronašli određenu količinu vatrenog oružja i streljiva", stoji u priopćenju.

Stavljeni su pod nadzor

Migranti su, kako se navodi, stavljeni pod nadzor odnosno privedeni, a o svemu je informirano Tužiteljstvo BiH koje će preuzeti istragu o ovom slučaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SIPA također navodi kako će policija nastaviti utvrđivati činjenice na terenu.

BiH je od početka godine suočena s povećanim prilivom ilegalnih migranata, a najveći broj put ka Hrvatskoj pokušava nastaviti preko Unsko-sanske županije, no dio njih to nastoji učiniti i preko rijeke Save.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Kombi s migrantima probio rampu na Ravnoj Gori, filmska potjera policije. Čuli su se i pucnjevi?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu
Dosje Jarak
Hell's kitchen
Obiteljske tajne
As u rukavu
default_cta
Poseta
Love Island: All stars
Bicemo prvaci sveta
San snova
Šetnja s lavom
default_cta
Moj pas Marmaduke
Megadance
Vozi moj auto
Maša i medvjed
Ljubavna zamka
default_cta
U klinču
Lijek za život
VOYO logo