OBJAVILI DETALJE STRAVIČNE NESREĆE NA A1: / Kamion je skrenuo na zaustavnu traku, zabio se u auto, a onda i u nesretnog vojnika...

Image

Nakon toga udario je u još jedan osobni automobil Hrvatske vojske, a koji je zajedno s ostalim vozilima stajao zaustavljen u koloni koja je stajala zbog kvara na jednom od vozila iz kolone.

12.9.2019.
10:56
Play logo

Policijska uprava karlovačka objavila je nove detalje tragične nesreće na autocesti A1 kod Draganića u kojoj je poginuo mladi vojnik iz Virovitice.

Podsjetimo, 25-godišnji vojni policajac koji je bio u pratnji oklopnih vozila Patrija stradao je dok je stajao na zaustavnom traku. Kako je policija utvrdila očevidom, kamion je skrenuo s vozne trake u zaustavnu te udario u stražnji dio zaustavljenog osobnog automobila Hrvatske vojske, a potom i u 25-godišnjaka koji je stajao uz automobil te u još jedno vozilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
DETALJI NESREĆE U KOJOJ JE POGINUO VOJNI POLICAJAC: /

Jedno vozilo se pokvarilo, konvoj je stao, a onda se dogodio užas

Image
DETALJI NESREĆE U KOJOJ JE POGINUO VOJNI POLICAJAC: /

Jedno vozilo se pokvarilo, konvoj je stao, a onda se dogodio užas

Priopćenje PU karlovačke:

Play logo

"Jučer oko 14.15 sati na autocesti A1 kod Draganića dogodila se prometna nesreća. Teretnim automobilom s pridodanim priključnim vozilom splitskih registarskih oznaka upravljao je 40-godišnjak te je na 27. kilometru autoceste kod Draganića skrenuo s vozne trake na traku za zaustavljanje vozila u nuždi gdje je udario u stražnji dio zaustavljenog osobnog automobila Hrvatske vojske, a potom i u 25-godišnjaka koji je stajao uz osobni automobil. Nakon toga udario je u još jedan osobni automobil Hrvatske vojske, a koji je zajedno s ostalim vozilima stajao zaustavljen u koloni koja je stajala zbog kvara na jednom od vozila iz kolone. Na mjestu događaja 25-godišnjak je smrtno stradao. Očevidom je rukovodila zamjenica općinske državne odvjetnice uz nazočnost policijskih službenika i službenika vojne policije. Protiv 40-godišnjaka nadležnom državnom odvjetništvu bit će podnesena kaznena prijava, a u cilju utvrđivanja ostalih relevantnih činjenica slijedi daljnje kriminalističko istraživanje".

Večera za 5
Superstar
Život na vagi
Obiteljske tajne
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ubice mog oca
Britain's Got Talent
Tri sestre
default_cta
Play logo