NAJVIŠE HAJDUKOVIH / Policija o incidentima na jučerašnjoj utakmici kupa: Privedena 52 navijača, kod sebe imali palice, drogu...

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Kod jednog navijača kluba iz Splita pronađeno je u automobilu pet gumenih palica, a kod šestorice su pronađene baklje te droga (kokain i speed) - od kojih dva maloljetnika i jedan Francuz

25.5.2023.
17:58
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Policija se oglasila oko jučerašnje utakmice Hajduka i Šibenika, a koja je prethodno proglašena utakmicom visokog rizika.

Kako javljaju, prije, za vrijeme i nakon utakmice ukupno je privedeno 52 navijača, od kojih 37 je bilo od Hajduka koji su zatečeni na području naplatnih kućica Rupa, željezničkoj postaji u Permanima i na Rujevici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najveći broj njih je zatečen u pokušaju dolaska na utakmicu ili ulasku bez ulaznica. Isto tako 11 navijača je otprije evidentirano kao počinitelji nereda na sportskim natjecanjima.

Image
HRVATSKI REPREZENTATIVAC /

Livaja nakon utakmice uzeo megafon i poveo pjesmu: 'Pi**e šibenske, dobit ćete batine'

Policija je postupala i na željezničkoj postaji u Permanima gdje je u vlaku zaustavljeno stotinjak navijača i pronađeni su im predmeti pogodni za nanošenje ozljeda i maskiranje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod jednog navijača kluba iz Splita pronađeno je u automobilu pet gumenih palica, a kod šestorice su pronađene baklje te droga (kokain i speed) - od kojih dva maloljetnika i jedan Francuz.

Izvan zone stadiona nakon završetka utakmice, 15 navijača riječkog kluba, od kojih dva maloljetnika, narušavalo je javni red i mir te su dvojicu i ozlijedili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Intervenirali su i vatrogasci koji su tijekom drugog poluvremena morali gasiti požare zbog baklji i dimnih kutija.

Oštećene su i sanitarne prostorije na stadionu, jedno vozilo šibenskih registarskih oznaka te je evidentirana krađa mobitela, a policija nastavlja kriminalističko istraživanje s ciljem otkrivanja počinitelja protupravnih ponašanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodajmo da je utakmicu s tribina pratilo 7100 gledatelja.

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo