Play ponuda

HOROR NA BIOKOVU: / 'Raspadnuto tijelo se nalazilo u vreći za spavanje, a glava je bila pored vreće'

Image
Foto: PIXSELL/Ilustracija, Vjeran Zganec-Rogulja

Planinari su još uvijek u šoku od stravičnog pronalaska na Biokovu. Raspadnuto tijelo koje su ondje zatekli, tvrde patolozi, pripada muškarcu te na njemu nisu pronađeni tragovi nasilne smrti.

5.5.2016.
7:49
PIXSELL/Ilustracija, Vjeran Zganec-Rogulja
Play ponuda

Kostur koji je u utorak oko 19 sati pronađen na padinama Biokova pripada muškoj osobi, utvrđeno je na patologiji splitskog KBC-a s koje također navode kako na na koštanim ostacima nisu pronađeni tragovi nasilne smrti, piše Slobodna Dalmacija.

Image
JEZIVO OTKRIĆE NA BIOKOVU: /

Planinari pronašli ljudski kostur u vreći za spavanje

Image
JEZIVO OTKRIĆE NA BIOKOVU: /

Planinari pronašli ljudski kostur u vreći za spavanje

Prema izjavama iz Gorske službe spašavanja, tijelo muškarca pronađeno je 25 minuta hoda od glavne ceste, na nepristupačnom terenu do kojeg se ne može doći automobilom, a uz njega su bili kišobran, boca s vodom, ruksak i razrušen šator.

"Osoba koju smo pronašli zasigurno je boravila na tom području, odnosno "kampirala" jer je u njezinoj blizini bio šator koji je razvaljen. Uz tijelo nismo pronašli nikakve dokumente, samo 'Slobodnu Dalmaciju' s datumom od 6. lipnja 2015. godine", kazao je Antonio Tolić iz makarskog GSS-a.

Policija: Tijelo je bilo u raspadajućem stanju

Planinari, koji su pronašli tijelo, za 24sata su ispričali kako su kosti bile u vreći za spavanje, dok je glava bila nekoliko metara dalje. Iz policije nisu bili rječiti. Samo su rekli da je leš pronađen u raspadajućem stanju.

Identitet tek treba utvrditi, no pretpostavlja se da je riječ o domaćem čovjeku, barem po činjenici da je imao novine na hrvatskom jeziku. Inače, makarski GSS u lani u lipnju nije imao niti jednu prijavu nestanka pa po tom pitanju nisu niti izlazili na teren.

Play ponuda
Play ponuda