Pijani Domagoj Vida s prijateljima prebio mladiće?

Igrač Bayera iz Leverkusena 23-godišnji Domagoj Vida navodno je sudjelovao u nedjelju oko 6.30 sati, u tučnjavi u Kolodvorskoj ulici u Donjem Miholjcu.

23.5.2011.
17:10
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Igrač Bayera iz Leverkusena 23-godišnji Domagoj Vida , kojeg je izbornik Slaven Bilić pozvao na okupljanje uoči reprezentativnog ogleda s Gruzijom 3. lipnja na Poljudu sudjelovao je u tučnjavi u kojoj su trojica mladića završila u osječkom Kliničkom bolničkom centru s lakšim ozljedama.

O motivima i detaljima sukoba koji se dogodio u nedjelju rano ujutro u Kolodvorskoj ulici u Donjem Miholjcu iz osječke policije jučer nije bilo previše detalja. Potvrđeno je tek da su se oko 6,30 sati sukobile dvije skupine mladića. Njih petorica, među kojima se nalazio i Domagoj Vida, potukla su se s trojicom koja su se vraćala iz svatova. Navodno su svi bili pod utjecajem alkohola.

Ulogu Domagoja Vide u jutarnjem incidentu - je li bio sudionik ili promatrač - u policiji, međutim, nisu razjasnili. Dodali su tek kako su mladići zaradili prekršajne prijave te da im "zbog kršenja Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira". Zakon, inače, predviđa do 60 dana zatvora kazne.

Domagoj Vida, poznat po bećarskom duhu, ali ne i po incidentima, ljetos je za 2,4 milijuna eura iz Osijeka završio u Leverkusenu u kojem je skupio deset utakmica. U međuvremenu su mu počeli stizati pozivi Slavena Bilića, a na izbornikovu spisku se našao i za lipanjsku akciju protiv Gruzije.

Iznenađen prijavom protiv mladog nogometaša ostao je i bivši Vidin učitelj Tomislav Steinbrückner.

"Dogodi se svakome da se nađe u situaciji u kojoj ne želi biti. Sigurno mu sada nije ugodno", kazao je Steinbrückner.

Domagoj Vida ni na jedan od svojih hrvatskih brojeva telefona nije bio dostupan.

Vezani članci:

arti-201004290723006 arti-201004270750006 arti-201004190418006 arti-201004190111006

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali