PALI DILERI U NOVOM ZAGREBU: / 45-godišnjak i 19-godišnjakinja u dva stana držali veće količine raznih droga

Image
Foto: PU zagrebačka

U jednom od stanova pronađeno je više od 12 kilograma marihuane

28.4.2021.
12:34
PU zagrebačka
VOYO logo

Policijski službenici policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom i 19-godišnjakinjom zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Sumnja se da su na zasad neutvrđen način nabavljali veće količine marihuane, kokaina, amfetamina i droge MDMA da bi potom drogu skrivali, vagali, miješali s punilima i prepakiravali. To su činili koristeći dva stana na području Novog Zagreba nakon čega su tako pripremljenu drogu preprodavali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PU zagrebačka

Uhvaćena s drogom

Naime, 26. travnja u večernjim satima u Ulici Mladena Fiolića kod 19-godišnjakinje je pronađena jedna plastična vrećica ispunjena s oko 6,55 grama marihuane, plastični paketić ispunjen s oko 0,25 grama kokaina i novac za koji se sumnja da je pribavljen preprodajom droge.

Policajci su posumnjali da to nije jedina droga koju ona posjeduje. Obavljenim pretragama dvaju stanova kojim se osim nje koristi i osumnjičeni 45-godišnjak pronađeno je ukupno oko 12.796,7 grama marihuane pakirane u 21 plastični paket, oko 229,1 grama kokaina, 39,1 grama amfetamina, 3 ml tinkture marihuane, 195,8 grama punila za miješanje s drogom, 274 komada tableta MDMA, digitalna vaga s tragovima droge i novac za koji se sumnja da je pribavljen preprodajom droge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo