Play ponuda

TRAGEDIJA ŠOKIRALA METROPOLU / Ovo je monstrum koji je ubio svoje troje djece u Zagrebu: Policija objavila detalje zločina!

Image
Foto: Facebook, Marko Prpic/PIXSELL

Prema posljednjim informacijama, Harald K. je prebačen u KBC Sestre milosrdnice. U kritičnom je stanju i liječnici mu se bore za život

25.9.2021.
11:21
Facebook, Marko Prpic/PIXSELL
Play ponuda

Svoje troje djece ove noći u Zagrebu ubio je Austrijanac Harald K. koji je u Zagrebu imao i tvrtke, a tijekom svoje karijere radio je za više velikih tvrtki kao konzultant i pregovarač. Većinom se bavio financijama.

Policijska uprava zagrebačka objavila je detalje zločina koji je potresao Hrvatsku.

Image
ČIN KOJI JE SVE ŠOKIRAO /

Tko je otac koji je ubio troje djece u Zagrebu? Na Facebooku je dao naslutiti da bi se nešto moglo dogoditi...

Image
ČIN KOJI JE SVE ŠOKIRAO /

Tko je otac koji je ubio troje djece u Zagrebu? Na Facebooku je dao naslutiti da bi se nešto moglo dogoditi...

"Oko 2 sata u Centru, u Mlinovima, temeljem informacija o najavljenom samoubojstvu zaprimljenih od građana zbog objava na društvenim mrežama, u stanu je pronađen 56-godišnji muškarac koji je u trenutku ulaska policijskih službenika bio narušenog zdravstvenog stanja", stoji u priopćenju policije.

"Na mjestu događaja pronađeno je i troje djece bez znakova života. Dolaskom hitne medicinske pomoći potvrđena je nasilna smrt djece dok je muškarac prevezen u KBC Sestre milosrdnice gdje je zadržan na liječenju. Očevid je proveden uz rukovođenje zamjenice Županijskog državnog odvjetnika, a kriminalističko istraživanje je u tijeku", zaključuje se u priopćenju.

Ubio blizance od 7 i sina od četiri godine

Podsjetimo, Austrijanac je ubio svoje troje djece - blizance dječaka i djevojčicu u dobi od sedam godina te sina u dobi od četiri godine, a nakon toga je pokušao i sebi oduzeti život. Otac djece iskusni financijski konzultant s diplomom sveučilišta Donau-Universität Krems i ima titulu magistra poslovne administracije (MBA). Radio je u nekim vodećim austrijskim leasing kućama, ali i na voditeljskim pozicijama u tvrtki Robert Bosch AG, Alcatel AG i drugima. Iz Beča je te ima vlastitu konzultantsku tvrtku.

Prema posljednjim informacijama, Harald K. je prebačen u KBC Sestre milosrdnice. U kritičnom je stanju i liječnici mu se bore za život, a 24 sata piše da ga u bolnici čuva policija.

Play ponuda
Play ponuda