ZASTRAŠUJUĆI PRIZOR / Otkriveni detalji drame u Koprivnici, prijetio djevojci smrću i zatočio je: 'Bio je spreman pucati'

Image
Foto: van Brkić/Glas Podravine i Prigorja

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu navelo je kako je osumnjičenom određen istražni zatvor

9.9.2022.
10:40
van Brkić/Glas Podravine i Prigorja
Play logo

Prije nekoliko dana iz Koprivnice je stigla vijest kako je u prijepodnevnima satima, pod punom spremom, policija okružila jedan trgovačko-ugostiteljski objekt koji se nalazi nasuprot Policijske uprave Koprivničko-križevačke i privela vlasnika kafića.

Image
NAORUŽANI DO ZUBA /

Interventna policija banula u ugostiteljski objekt u Koprivnici i uhitila vlasnika: Prizor je izgledao zastrašujuće

Image
NAORUŽANI DO ZUBA /

Interventna policija banula u ugostiteljski objekt u Koprivnici i uhitila vlasnika: Prizor je izgledao zastrašujuće

Prizor je izgledao zastrašujuće, a prolaznici koji su ugledali naoružane službene osobe sklanjali su se u stranu. Ubrzo nakon toga izašli su s muškarcem u lisicama, koji je vlasnik tamošnjeg kafića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako se kasnije doznalo, radi se o Saši Jakupiću iz Koprivničkog Ivanca, zbog kojeg je angažirano desetak policijskih službenika kako bi ga priveli. Privedeni se nije opirao i mirno je pošao prema policijskoj postaji.

Više kaznenih djela

Jakupić, koji je nedavno ušao u najam koprivničkog kafića, u Koprivničkom Ivancu je poznat po bavljenju stočarstvom. Njegovi sumještani iznenađeni su današnjim uhićenjem.

Sada su pak stigli novi detalji ove drame. Jakupića se sumnjiči da je počinio više kaznenih djela među kojima su prijetnja, protupravno oduzimanje slobode i nasilje u obitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lokalni portal, Podravski.hr, navodi kako se nasilnički ponašao i zatočio svoju 29-godišnju partnericu i prijetio joj smrću. Otkrivaju i da je iste prijetnje uputio 43-godišnjaku koji je s njom bio u kontaktu ili nekoj vrsti odnosa. Nadalje, doznali su i to da je Jakupić prije bio u vezi s 29-godišnjakinjom, ali su navodno zbog njegove nagle naravi i nasilništva prekinuli, da bi potom obnovili vezu te su živjeli u izvanbračnoj zajednici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istražni zatvor

Play logo

Podravski piše i da je kulminacija svega bila prošlog ponedjeljka na utorak kada je Jakupić na mobitelu partnerice pronašao poruke 43-godišnjaka. Sadržaj nije poznat, ali je nakon toga s puškom u automobilu došao u kafić Korner koji je nedavno otvorio. Prije toga navodno je s puškom došao do 43-godišnjaka i prijetio mu. "Bio je spreman pucati", komentirali su istražitelji situaciju.

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu navelo je kako je osumnjičenom određen istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u postupku te zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela i počinjenja kaznenih djela kojima prijeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo