NOVE INFORMACIJE / Prodavačica s kioska u Krku kaže da joj je žena poznata: 'Svako ljeto dolazi na Krk, uvijek je sama'

Ženu su 12. rujna pronašli HGSS-ovci pronašli između Rudina i Čižića. Bila je iscrpljena i dezorijentirana, ali i dehidrirana

21.9.2021.
19:14
PU Primorsko-goranska
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Identitet žene koja je pronađena na Krku izgubljena, dezorijentirana i bez dokumenata, i dalje nije poznat. Devet dana traži se netko tko poznaje gospođu koja se trenutno nalazi u KB Rijeci. Danas je pronađen i njezin ruksak s novčanikom, no u njemu nije bilo ni novca ni dokumenata.

Danas je jedna prodavačica u kiosku u Krku rekla kako joj žena izgleda poznato jer je osoba njoj slična izgleda kod nje znala kupovati. No, dodaje, nije sigurna da je riječ o istoj osobi. Navodi da svako ljeto dolazi na Krk te da je uvijek sama, prenosi Večernji. Prodavačica kaže kako je tijekom kupovine govorila hrvatski, a znala se voziti i linijskim autobusom po Krku.

Podsjetimo, ženu su 12. rujna pronašli HGSS-ovci pronašli između Rudina i Čižića. Bila je iscrpljena i dezorijentirana, ali i dehidrirana. Govori tečan engleski. O njoj su se raspisali i strani mediji, no nitko tko je poznaje još se nije javio.

Češki mediji pišu da je možda u pitanju Slovakinja

Češki mediji pišu kako bi žena koja se ne sjeća svojeg identiteta ni porijekla mogla biti Slovakinja, prenosi 24sata. Jedan turist iz Češke kaže da ju je sreo. "Upoznala sam je u četvrtak, 9. rujna, u Drveniku u Makarskoj", rekla je za češke medije čitateljica koja je sa suprugom posjetila Hrvatsku.

"Rekla nam je o tome kako putuje i da je u mirovini, a njezini poznanici još rade. Pa je na put otišla sama. Budući da se po povratku u Slovačku bojala 14-dnevne karantene, isključila je telefon i odbacila SIM karticu. Htjela je i u Liku, koja je malo udaljena od otoka Krka. Bila je vrlo inteligentna, rekla nam je da je neko vrijeme boravila u Engleskoj, pa je dobro govorila engleski", dodala je turistkinja.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali