Play ponuda

Vodovod službeno upozorio potrošače na mogućnost prevare

shimmer fallback

Maštovitosti prevaranata nema kraja, po Istri sada vršljaju domišljati prevaranti koji se predstavljaju kao djelatnici vodovoda.

30.9.2014.
15:17
Play ponuda

Istarski vodovod jučer je upozorio svoje potrošače na mogućnost prijevare s obzirom da se nepoznati počinitelji telefonskim putem, lažno predstavljaju kao djelatnici vodovoda, najavljuju svoj dolazak u domaćinstva potrošača radi vršenja ispitivanja ispravnosti vode za piće, piše Glas Istre.

''Istarski vodovod ne vrši uzorkovanja vode na internim instalacijama potrošača, u kućama, stoga pozivamo sve građane na povećani oprez zbog moguće prijevare. Uzorkovanje se naime vrši samo na javnoj vodoopskrbnoj mreži'', izjavila je direktorica Laura Šuperina.

Da se nešto čudno zbiva, u sjedištu Istarskog vodovoda u Buzetu, doznali su od samih potrošača, mahom starijih ljudi, iz raznih dijelova Istre, iz Račica, Višnjana, Vrsara, Poreča, Svetog Lovreča… koji su ih nazivali da provjere zbog čega je potrebno interno uzorkovanje upravo u njihovim domovima. ''Takvih poziva imali smo tri do četiri puta dnevno u zadnjih petnaestak dana'', kaže Šuperina. http://www.glasistre.hr/vijesti/pula_istra/prevaranti-po-istri-vrsljaju-lazni-vodovodari-469899

Play ponuda
Play ponuda