Play ponuda

Načelnik završio na krovu, šef Financijske u stablu

shimmer fallback

Načelnik Druge PP Zadar Ivan Miočić i voditelj smjene OKC-a Petar Vedrić službenim vozilom sletjeli su s ceste i prevrnuli se na krov.

22.3.2010.
11:09
Play ponuda

Načelnik Druge policijske postaje Zadar Ivan Miočić je u petak oko 17.45 sati, na benkovačkom području skrivio prometnu nesreću sa službenim vozilom.

Vozeći od Obrovca prema Medviđi, Miočić je, kako doznaje Zadarski list, prilikom ulaska u zavoj izgubio kontrolu nad vozilom i sletio s kolnika nakon čega se vozilo okrenulo na krov.

Iz zadarske policije potvrdili su da se nesreća dogodila te dodali kako je 48-godišnji vozač zadobio lakše tjelesne ozljede, dok je njegov suvozač, 50-godišnjak, prošao bez ozljeda.

Neslužbeno se doznaje kako je riječ o Petru Vedriću, voditelju smjene zadarskog Operativno-komunikacijskog centra.

Jesu li policajci bili pod utjecajem alkohola službeno se nije uspjelo doznati.

Neslužbeno se doznaje kako su Miočić i Vedrić službeno vozilo koristili u privatne svrhe.

Prvi čovjek Financijske policije u Zadru Radoslav Bobanovića doživio je prometnu nesreću u petak oko 20.30 sati na cesti između Karina Donjeg i Benkovca, a vozio je svoj "ford" u pravcu Benkovca.

U jednom trenutku zbog prebrze vožnje sletio je s ceste i zabio se u stablo bora. Prošao je samo s lakšim ozljedama, a nakon nesreće kada su policajci došli na mjesto nesreće obaviti očevid bio je podvrgnut i alkotestu koji je pokazao 0,77 promila alkohola u krvi, piše Zadarski list.

Play ponuda
Play ponuda