PODNESENA PRIJAVA / Načelnik Ugljana pokušao pregaziti muškarca (74): 'Ušao je u auto, zaključao se...'

Image
Foto: Facebook/Nezavisna lista - Kali

Ozlijeđeni muškarac prvo je pao na poklopac motora automobila, a nakon toga na kolnik. Zadobio je lakše tjelesne ozljede. Liječnička pomoć pružena mu je u zadarskoj bolnici, a policija je na mjestu događaja provela očevid

15.5.2024.
12:25
Facebook/Nezavisna lista - Kali
VOYO logo

Zadarska policija prijavila je 29-godišnjeg načelnika Općine Kali Brunu Mišlova zbog sumnje da je u utorak u svom mjestu na otoku Ugljanu automobilom namjerno pokušao pregaziti 74-godišnjeg Darija Mišlova, predsjednika Udruge dobrovoljnih darivatelja krvi Kali.

Napadnuti Dario Mišlov otkrio je Hini da se s načelnikom općine verbalno sukobio na sastanku upravnog vijeća Udruge dobrovoljnih darivatelja krvi nakon što mu je prigovorio da je darivateljima općina dala premalo novca za normalno funkcioniranje udruge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na sve što sam mu rekao, on nije dao nijedan suvisli odgovor. Rekao mi je: Dosta si ti zla napravio meni i ovom selu i prekinuo sastanak", kaže oštećeni Mišlov.

Smatra da je u pozadini svega osobna netrpeljivost prema njemu jer nije glasao za načelnikovu nezavisnu listu, a zbog izgovorenih riječi, tražio ga je u uredu i želio objašnjenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
'ZAGREB JE SIGURAN GRAD' /

Šef zagrebačke policije o ilegalnom klubu: 'Sve je bilo u tajnosti. Tamo se dolazilo isključivo pod šifrom'

Image
'ZAGREB JE SIGURAN GRAD' /

Šef zagrebačke policije o ilegalnom klubu: 'Sve je bilo u tajnosti. Tamo se dolazilo isključivo pod šifrom'

"Rekao sam mu da je on moj načelnik i da to poštujem, a on mene ne poštuje kao stanovnika općine. Izjurio je iz ureda, ušao u auto, zaključao se i kada sam inzistirao da mi kaže koje sam ja to zlo napravio, dao je gas i srušio me. Svemu su svjedočili članovi udruge koji su bili na sastanku, oni su mi priskočili u pomoć, a načelnik je zaustavio auto, pogledao me i produžio dalje", prepričava Dario Mišlov.

Prvu pomoć pružili su mu u ambulanti hitne pomoći u Kalima, potom je s policijom otišao u Opću bolnicu Zadar te nakon toga dao iskaz u prostorijama PU zadarske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osumnjičeni načelnik općine nije bio dostupan za izjavu.

Glasnogovornica zadarske policije Ivana Grbin potvrdila je da je nakon provedenog kriminalističkog istraživanja protiv 29-godišnjeg Brune Mišlova podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Zadru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijavljen je za dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, kazneno djelo za koje zakon predviđa zatvorsku kaznu od šest mjeseci do pet godina.

POGLEDAJTE VIDEO: Policija u nedjelju rano ujutro iznenadila partijanere u tajnom noćnom klubu i pronašla 21 nadrogiranog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo