NA DUBROVAČKOM KOLODVORU PRONAĐEN ILEGALNI IMIGRANT IZ ALŽIRA: / Policija traga za još jednim

Image

Budući kod sebe nije imao nikakve dokumente, bit će smješten u Tranzitnom centru za strance u Trilju, a potom će po proceduri biti vraćen u državu iz koje je došao u Republiku Hrvatsku

3.5.2019.
11:27
Pixsell/Ilustracija, Ivo Čagalj/PIXSELL

Ilegalni migrant iz Alžira pronađen je na dubrovačkom Autobusnom kolodvoru, nakon što je sakriven u podvozju turističkog autobusa poljskih registracija u Dubrovnik stigao iz Trebinja u BiH, potvrdila je u petak Hini dubrovačka policija, a temeljem informacije očevidaca, traži se još jedan ilegalni migrant.

„Ilegalni migrant izvukao se iz podvozja kada se autobus u četvrtaka navečer parkirao, a vozači otišli. Međutim, vozači su se vrlo brzo vratili i vidjeli ga kako izlazi iz podvozja. Zaustavili su ga i pozvali policiju”, rekla je službenica za odnose s javnošću Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Andrijana Biskup .

Bit će vraćen u državu iz koje je došao

„Budući kod sebe nije imao nikakve dokumente, bit će smješten u Tranzitnom centru za strance u Trilju, a potom će po proceduri biti vraćen u državu iz koje je došao u Republiku Hrvatsku”, istaknula je Biskup.

Također, provjerava se informacija očevidaca o još jednom ilegalnom migrantu, dodala je. „Ekipe su raspoređene na terenu, ali on nije pronađen i još uvijek se traži”, rekla je Biskup.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno