Merzelica na parfeme 'spržila' 30.000 kuna?!

shimmer fallback
5.3.2014.
11:38
Play logo

Sisak iščekuje što će uslijediti u vezi s istragom USKOK-a protiv županice Marine Lovrić Merzel, a Jutarnji list doznaje nove primjere kako je izvlačila novac iz županijskoga proračuna, i to sve za privatne potrebe.

Županija refundirala troškove

Županica je za Božić u sisačkoj parfumeriji, a istražitelji USKOK-a o tome imaju kompletnu dokumentaciju, kupila parfema i drugih skupih poklona za najmanje 30.000 kuna. Osoba koja je potvrdila cijelu priču izjavila je kako nije bilo parfema jeftinijeg od 500-600 kuna. Skupe darove vlastitom je karticom navodno platila jedna službenica Županije, a Županija joj je refundirala sve troškove. Uz to, na svjetlo dana izlaze svi čudni detalji kupnje objekta autosalona Popec za potrebe Županijskog zavoda za hitnu medicinsku pomoć.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skup, a bez kanalizacije

Taj objekt, koji nema ni kanalizaciju, nego septičku jamu, Županija je platila nešto manje od deset milijuna kuna te su dali još nekoliko milijuna za preuređenje i opremanje. Slični objekti u Sisku godinama se neuspješno prodaju za tri puta manje iznose. Slučaj Popec navodno je nova velika istraga koju će USKOK ovih dana otvoriti protiv županice.

Prijava USKOK-a protiv sisačko-moslavačke županice i bivšeg ravnatelja Podružnice Uprave Hrvatskih šuma Sisak, Zvonka Rožića, tema je dana u Sisku. Željko Krapljan, kandidat za predsjednika HDZ-a grada Siska i bivši županijski vijećnik, rekao je u utorak da je županica zbog tih teških optužbi morala podnijeti ostavku.

Jovev: Doći će na redi i veće stvari

Play logo

Jasmina Jovev, bivša šefica kabineta županice Marine Lovrić Merzel, koja je prije malo više od mjesec dana, pokrenula cijelu aferu Merzel, rekla je kako je zadovoljna što je USKOK-ovim rješenjem o pokretanju istrage protiv županice dočekala da se slučaj napokon počne raspetljavati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uskoro će, vjerujem, doći na red druge, mnogo veće i vrednije stvari koje sam prijavila i za koje sam istražiteljima dala dio dokaza", rekla je Jasmina Jovev.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Trag divljači
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
default_cta
Darcey & Stacey
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
default_cta
Play logo