MAJKA UMRLA NA PUTU KUĆI: / Bijesni Korčulanin prijetio medicinskom osoblju i razbio im opremu u vozilu; Ipak, neće dobiti prijavu

Image

Nakon što je žena umrla u sanitetskom vozilu na putu kući, njen sin je napao medicinsko osoblje i uništio vozilo, ali ga policija neće prijaviti jer je obitelj obećala podmiriti štetu

23.3.2021.
12:39
Play logo

Nevjerojatan incident zbio se prošloga četvrtka u mjestu Čara na Korčuli. Ondje je 47-godišnjak napao medicinsko osoblje koje je vozilom sanitetskog prijevoza prevezlo njegovu majku iz dubrovačke bolnice. No, žena je na putu kući preminula, a njen je sin potom prijetio smrću te porazbijao opremu u vozilu.

Obitelj upoznata sa situacijom

"Gospođa iz Čare je bila na umoru, medicinskom osoblju je javljeno da dođu po nju. Trebali su je dovesti u Čaru, kući, ako umre da je obitelji manji trošak, da ne mora obitelj plaćati pogrebna kola. Već je obitelj bila upoznata sa cijelom situacijom. Pozvani su i da je dođu vidjeti još jedanput. Vozač i medicinska sestra su išli po nju, ukrcali su je u Dobrovniku i vozili prema Čari. Na samom ulazu u Čaru, žena je preminula i oni su došli do kuće obitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njezin sin, kad je vidio, počeo ih je napadati. Razbio im je auto, vikao je 'pi*** vam materina, pobit ću vas sada sve'. Krenuo je prema garaži, a onda su neki momci skočili i zaustavili ga. Medicinska sestra je pobjegla, vozač je također bio u strahu. Išli su napraviti najbolje za obitelj, a završilo je tako", ispričao je Dalmaciji Danas čitatelj dobro upućen u zbivanja na otoku.

Neće prijaviti napadača

Play logo

Iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske potvrdili su da su zaprimili dojavu zdravstvene djelatnice o napadu te da su poslali dvije patrole na mjesto događaja. Potvrdili su i navode o napadima i uništenju sanitetskog vozila, ali i otkrili zbog čega protiv rastrojenog 47-godišnjaka neće podnijeti kaznenu prijavu.

"U odnosu na navedeno, nadležna zdravstvena institucija nije podnosila dalje prijave protiv spomenutog 47-godišnjaka budući da se, kako nam je poznato, njegova obitelj ispričala i obvezala podmiriti troškove oštećenja. Iako zdravstveni djelatnici policiji nisu prijavili upućivanje prijetnje od spomenutog 47-godišnjaka, javnim smo pogovorom doznali da su prijetnje upućene, poradi čega smo kontaktirali zdravstvene djelatnike i uputili ih o načinu podnošenja kaznene prijave u tom slučaju, međutim do danas takvu prijavu nismo zaprimili", priopćili su iz policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo