'TI SI KU*VA, SVINJA I KRAVA' / Križevčanin stravično zlostavljao svoju trudnu ženu: 'Ubit ću tvoje pleme'

Prema optužnici učestalo ju je udarao rukama u predjelu glave, nogama ju je ritao po njezinim nogama, vukao je za kosu i pljuvao je

23.7.2021.
21:18
Shutterstock
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

37-godišnji muškarac iz Križevaca optužen je zbog obiteljskog nasilja, prijetnje i nanošenja tjelesnih ozljeda bivšoj izvanbračnoj supruzi, piše Podravski. Prema optužnici Općinskog državnog odvjetništva u Bjelovaru, od sredine 2019. godine, pa sve do 2. lipnja ove godine, nasilnički se ponašao prema izvanbračnoj supruzi, svakodnevno ju je vrijeđao i nazivao pogrdnim riječima govoreći joj da je "ku*va, svinja i krava". 

Dok je bila trudna govorio joj je da je ‘bređa kobila’ i da joj dijete nije njegovo, kao i da je hrana koju je skuhala napoj. Sve je eskaliralo i u tjelesno zlostavljanje dok je žena bila trudna. Prema optužnici učestalo ju je udarao rukama u predjelu glave, nogama ju je ritao po njezinim nogama, vukao je za kosu i pljuvao je.

U prosincu prošle ili u siječnju ove godine vikao joj je da ona radi fešte dok je on ostao bez posla, a dok je bila u visokom stupnju trudnoće, odgurnuo ju je sa stolca, ošamario i pljunuo je u lice. Više puta joj je zaprijetio da će "ubiti njezino pleme".

Prijavila ga policiji

2. lipnja ove godine posljednji ju je put pretukao. Uhvatio ju je najprije za ruku, a drugom rukom ju je odguravao, čupao je i grebao po vratu, rukama i leđim. Zaprijetio joj je da će vidjeti "tko se zadnji smije, najslađe se smije", te da će ubiti nju pa sebe, a da će njihovo dvoje djece odgajati njegovi roditelji.

Nakon toga odlučila ga je prijaviti policiji te je zatražila stručnu pomoć od udruge koja brine za žrtve obiteljskog nasilja. Nakon što je uhićen, nasilnik je priveden na Općinsko državno odvjetništvo u Bjelovaru gdje je ispitan. Kako do sada nije osuđivan, nije završio u istražnom zatvoru, već je ocijenjeno da će izrečene mjere opreza biti dovoljne u odvraćanju nasilnika od počinjenja novih nedjela. Odmah mu je na 100 metara zabranjeno približavanje i uspostavljanje te održavanje veze sa svojom izvanbračnom suprugom koja se od njega odselila, piše Podravski.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali