a određen mu zatvor / Koprivničkog nasilnika pustili na slobodu, državno odvjetništvo misli da će ponovno napasti partnericu

Image
Foto: Ivan Brkić/Glas Podravine i Prigorja
Image
Foto: Ivan Brkić/Glas Podravine i Prigorja

Općinsko je državno odvjetništvo u Koprivnici 10. ožujka ove godine podnijelo žalbu zbog odluke Općinskog suda u Koprivnici kojom mu se ukinuo istražni zatvor te je osumnjičeni pušten na slobodu. Isti sud donio je i objavio nepravomoćnu presudu kojom je osuđen zbog osam kaznenih dijela

22.3.2023.
15:48
Ivan Brkić/Glas Podravine i Prigorja
VOYO logo

Policija je u rujnu prošle godine u Koprivnici uhitila poljoprivrednika i ugostitelja iz Koprivničkog Ivanca jer sumnjaju da je počinio više kaznenih djela među kojima su i prijetnja, protupravno oduzimanje slobode te obiteljsko nasilje, javlja Podravski.

Općinsko je državno odvjetništvo u Koprivnici 10. ožujka ove godine podnijelo žalbu zbog odluke Općinskog suda u Koprivnici kojom mu se ukinuo istražni zatvor te je osumnjičeni pušten na slobodu. Isti sud donio je i objavio nepravomoćnu presudu kojom je osuđen zbog osam kaznenih djela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SUD ODLUČIO /

Vojnik koji je premlatio Djeda Mraza u Slavonskom Brodu proglašen krivim

Osuđen je za dva kaznena djela oduzimanja slobode, pet kaznenih djela prijetnje i obiteljsko nasilje. Dobio je jedinstvenu kaznu zatvora od jedne godine i osam mjeseci. Osim jedne prijetnje, sva kaznena djela počinio je na štetu svoje izvanbračne supruge, na koprivničkom području od siječnja 2016. do kolovoza 2022.

Državno odvjetništvo misli da postoji opasnost ponavljanja kaznenih djela uzimajući u obzir ne samo druge utvrđene okolnosti, nego i dugo razdoblje te brojnost počinjenih kaznenih djela prema žrtvi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Versailles
Brak na prvu
Tajne vinove loze
Nestala
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbie u školi za princeze
Brak na prvu Australija
default_cta
Obiteljske tajne
ZLOGLASNI
Cijena strasti
VOYO logo