Play ponuda

Iscipelarili 19-godišnjaka i ukrali mu novčanik

shimmer fallback

Četvorica mladića kod sportske dvorane u Mihovljanu napala su 19-godišnjaka, izudarali ga rukama i nogama po glavi i tijelu, te ukrali novčanik. Policija traga za napadačima.

6.5.2010.
12:06
Play ponuda

Policijska uprava međimurska zaprimila je u srijedu u 23.15 obavijest 19-godišnjaka da su ga kod sportske dvorane u Mihovljanu napala četvorica mladića i oduzela mu novčanik.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su nepoznate muške osobe prišle s leđa 19-godišnjaku iz Mihovljana te ga je jedan od njih udario šakom po glavi zbog čega je pao na tlo.

Potom mu je prišao drugi muškarac koji mu je potrgao stražnji džep hlača i otuđio novčanik koji mu je ispao iz džepa. Zatim je 19-godišnjak ustao i počeo bježati ali se spotaknuo i pao na tlo. Mladići su ga potom sustigli još nekoliko puta izudarali rukama i nogama u predjelu glave i tijela.

U čakovečkoj bolnici utvrđeno je da je zadobio lake tjelesne ozljede.

Jednog od napadača 19-godišnjak poznaje i zna mu ime, dok je za ostale napadače dao osobni opis tako da se za njima intenzivno traga, nakon čega slijedi nadopuna događaja i podnošenje kaznene prijave, izvijestila je PU međimurska.

Play ponuda
Play ponuda