Muškarac (32) iz Splita pronađen je bez svijesti s ranom na glavi na cesti u blizini tunela u Klisu te je prevezen u KBC Split. Liječnici su utvrdili da je zadobio teške i po život opasne ozljede

Policija je u ponedjeljak u 22:54 sati dobila dojavu od ženske osobe da je jedna muška osoba ranjena u Klisu i izabačena iz automobila na staroj kliškoj cesti. Kako javlja Slobodna Dalmacija, muškarac je dobio prostrijelnu ranu glave, a izbačen je iz vozila u blizini tunela u Klisu.

Policajci su pronašli 32-godišnjeg muškarca bez svijesti s ranom na glavi te je prevezen u KBC Split. Liječnici su utvrdili da je zadobio teške i po život opasne ozljede. Dvije su osobe uhićene, a jedna je teško ozlijeđena, piše Dnevnik.hr.

Prema pisanju Slobodne Dalmacije ranjeni muškarac je Branko M. zvani Naranča, 32-godišnjak iz Splita koji je policiji već poznat po zlouporabama opojnih droga. Svojevremeno je bio u bijegu od policije kada su policajci Odjela za droge zaskočili njega i prijatelja u automobilu te su oni počeli bježati i pri tom su kroz prozor izbacili vreću u kojoj je bilo marihuane i amfetamina.