STRAŠAN ZLOČIN NA ISTOKU HRVATSKE: / Sin (27) pajserom ubio majku: 'I ranije je pokazivao agresiju...'

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

U Šarengradu je u četvrtak oko 19 sati 27-godišnji mladiž hladnokrvno ubio svoju majku, a neslužbeno se doznaje da ju je ubio pajserom

30.4.2021.
17:21
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

U četvrtak oko 19 sati u mjestu Šarengrad, između Iloka i Vukovara, dogodilo se strašno ubojstvo. Kako doznaje 24sata, 27-godišnji mladić navodno je pajserom ubio svoju 56-godišnju majku.

Također, doznaje se da je smrtno stradalu B.D. navodno ubio najmlađi od trojice sinova, a nakon što ju je hladnokrvno ubio na terasi obiteljske kuće, I.D. udaljio se iz Ulice Žrtava domovinskog rata s krvavim pajserom u ruci, a svjedoci su za 24sata rekli da je trčao i vikao. Potom je otišao u kafić u susjedno naselje Bapska gdje ga je i uhitila policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
STRAVA U BLIZINI VUKOVARA: /

Mladić (27) ubio vlastitu majku i pobjegao. Policija ga pronašla u drugom selu

Image
STRAVA U BLIZINI VUKOVARA: /

Mladić (27) ubio vlastitu majku i pobjegao. Policija ga pronašla u drugom selu

Mještani u šoku

Mještane Šarengrada ovaj nemili događaj je šokirao, te govore kako ne znaju što je mladića potaknulo na takav monstruozan čin. 24sata je doznao i da je mladić bio nekoliko puta hospitaliziran te da je poznat policiji otprije zbog nasilnog ponašanja. Također, sumještani su potvrdili da je znao biti agresivan.

"Nakon srednje škole, počeo se ponašati čudno. Pokazivao je agresiju i vidjelo se da s njim nije nešto kako treba", rekao je za 24sata jedan od mještana. "Šokirani smo, obitelj je, koliko znam, uvijek bila na mjestu, ne znamo što se dogodilo", rekla je još jedna mještanka Šarengrada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radila na programu zapošljavanja

Suprug stradale žene radi kao vodoinstalater, a njegovi sumještani za njega imaju samo riječi hvale. Stradala žena radila je u Šarengradu u projektu "Zaželi", programu zapošljavanja žena koji za cilj ima uključivanje žena u nepovoljnom položaju na tržište rada, a one najčešće skrbe za starije osobe.

Policijska istraga i dalje je u tijeku te će više detalja biti poznato po završetku iste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo