DINAMITOM NA MAJKU I DVOJE DJECE KOJI SU SPAVALI / Eksploziv su objesili i na kvaku stana dilera Sučića, uništen je cijeli stan,a oštećeni su i svi drugi stanovi

Vijest o strahoti na Laništu Tomislav Sučić je dočekao na dva kilometra udaljenosti, u istražnom zatvoru zagrebačkog Remetinca

1.6.2021.
10:08
Pixsell

 U napadu dinamitom na majku i dvoje djece koji su spavali u stanu na Laništu ozlijeđena je supruga Tomislava Sučića, optuženog za šverc tona droge, koji se nalazi u istražnom zatvoru od uhićenja u akciji Tebra, piše u utorak Jutarnji list.

U nastalom kaosu oko 2,20 sati, koji je prouzročila detonacija, Sučićeva partnerica zadobila je tek lakše ozljede nosa, dok su njezini školarci prošli neozlijeđeni.

Kako dnevnik neslužbeno doznaje, riječ je o većoj količini dimanita ostavljenog ispred protuprovalnih vrata stana, ali i obješenog na kvaku vrata, koja je odmah nakon aktivacije uništila cijeli stan i lift preko puta, ali i vrata (pre)ostalih devet stanova na katu.

Popucala i stakla na RBA banci u prizemlju zgrade

Ujedno je od jačine detonacije došlo do izbijanja kompletnog prozora s okvirima iz ležišta u stanu Sučićevih pa su popucala i stakla na poslovnici RBA koja se nalazi u prizemlju zgrade, a sve do razine -3 garaže oštećena su i vrata lifta.

Vijest o strahoti na Laništu Tomislav Sučić je dočekao na dva kilometra udaljenosti, u istražnom zatvoru zagrebačkog Remetinca. Tko je i zašto postavio paklenu napravu želeći lišiti života Sučićevu odabranicu i sinove, intenzivno pokušavaju raspetljati zagrebački kriminalisti.

Sučićevoj supruzi i djeci bit će pružena zaštita. Sanacija štete u zgradi potrajat će neko vrijeme, stanari će još danima biti bez vode i plina, a štetu je pretrpjela i banka u prizemlju, donosi Jutarnji list.

Možda će te zanimati

Friteza Pro Delimano
Od 479,95knOd 599,95kn
Pržena hrana s manje masnoće? Moguće je uz Pro fritezu na vrući zrak. Naručite Online.

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali