DRAMA U KONAVLIMA: / Žena autom sletjela u potok, s njom bila i kćerkica; Pomogao im vatrogasac: 'Obje su zapomagale'

Nesreća se dogodila u blizini sela Gunjina, a auto se prevrnuo na krov i počeo tonuti

13.11.2020.
14:09
Shutterstock
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Jedna majka će zauvijek pamtiti petak 13. ove godine jer je, vozeći se na posao sa svojom kćerkicom, automobilom sletjela u potok u Konavlina. Nesreća se dogodila u blizini sela Gunjina, a auto se prevrnuo na krov i počeo tonuti.

Ženi i djevojčici pomogao je vatrogasac Pero Miladin. Ona i vatrogasac mimoišli su se jutros u Konavlima, kada je on išao kući s posla, a ona na posao.

"Mimoišli smo se i nedugo nakon toga sam iza sebe čuo buku, nekakvo 'lombranje'. Sva je sreća da mi je prozor na autu bio otvoren. Zaustavio sam se i potrčao natrag. Imao sam što vidjeti – automobil na krovu u potoku, nekih pet metara ispod puta, zapomaganje majke i djeteta iz vozila koje se počelo puniti vodom", ispričao je vatrogasac za Dubrovnik.net.

Vatrogasac izvukao dijete sa stražnjeg sjedala, policajci pomogli majci

Vatrogasac je bio svjestan da ne može sam pomoći majci i djevojčici. Srećom, na oko 200 metara udaljenosti tamo se nalazi granični prijelaz.

"Iz auta sam vikao da se dogodila nesreća i da je žena s djetetom sletjela u potok. Četiri pet policajaca je odmah krenulo za mnom. Spustili smo se do auta, ja sam sa stražnjeg sjedala izvukao dijete, a oni su se pobrinuli za majku koja je bila za volanom. Izvukli smo ih na cestu, nisu bile ozlijeđene, ali su bile u šoku.

Došla je i hitna pomoć, ali su one već bile krenule prema doma. Nije me uhvatila panika, ali mi nije bilo svejedno kada sam vidio kako se vozilo počelo puniti vodom. Po mojoj procjeni, u potoku je nekih do metar i pol vode", govori Pero Miladin za portal Dubrovnik.net.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali