Nije bio vezan / Detalji strave na A1: Vozač (39) se zabio u betonsku ogradu, dijelovi skršenog auta bili posvuda

Image
Foto: KAportal

Tragediji na autocesti A1 kod Karlovca u smjeru Zagreba kumovala je neprilagođena brzina, a stradali vozač (39) nije bio vezan

26.2.2024.
9:19
KAportal
VOYO logo

Karlovačka policija objavila je detalje nesreće u kojoj je poginuo muškarac na autocesti A1 na vijaduktu Drežnik u Karlovcu u noći s nedjelje na ponedjeljak.

Poginuli vozač (39) nije prilagodio brzinu kretanja te je udario prednjim dijelom vozila u betonsku zapreku na dijelu kolniku koji čini proširenje na vijaduktu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Od jačine udarca automobil je odbačen u lijevo preko kolnika autoceste nakon čega je udario u betonski zid centralnog pojasa autoceste te se vozilom popeo na betonski zid i nastavio se nekontrolirano kretati te vozilo pada u lijevu prometnu traku", navela je policija dodajući da vozač nije bio vezan sigurnosnim pojasom.

Image
Foto: Kaportal

'Prizor je bio grozan'

Vozač autobusa je na mjestu prometne nesreće naišao na otpale dijelove automobila zbog čega je prilikom vožnje došlo do puknuća prednje gume.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vozači koji su se u tom trenutku našli na mjestu nesreće svjedoče za KAportal da je prizor bio grozan te da su dijelovi skršenog automobila bili razasuti nekoliko stotina metara. Udarac je navodno bio toliko silovit, ističu očevici, da je i tijelo nesretnog vozača palo s vijadukta.

Nakon nesreće u smjeru Zagreba vozilo se jednom trakom uz ograničenje brzine 40 kilometara na sat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđeno izvješće", zaključuju iz policije.

POGLEDAJTE VIDEO: Mladić u Sesvetama preživio strašnu nesrećnu: 'Imao je ludu sreću što...'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo