OGLAS

UKINUT MU ISTRAŽNI ZATVOR / Zoran Pripuz izlazi na slobodu: Nije bilo razloga da ga se zadrži...

Image
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Priveden je prije tjedan dana zbog mogućnosti utjecaja na svjedoke, a iz istog je razloga istražni zatvor određen Filipiju i Livljaniću, a Maržić i Kulušić pušteni su da se brane sa slobode

30.11.2023.
15:43
Sanjin Strukić/PIXSELL
VOYO logo

Tjedan je dana proveo iza rešetaka, a danas bi ga trebali pustiti na slobodu. Županijski sud u Splitu donio je odluku na prijedlog USKOK-a da se Zoranu Pripuzu (63) ukine istražni zatvor.

Bio je uhićen zbog sumnji u malverzacije s rješenjima o turističkim kampovima u Šibensko-kninskoj županiji, a u istoj su akciji uhićeni Neda Livljanić, Dario Filipi, Eduard Maržić i Boris Kulušić. Pripuz je u istražnom zatvoru bio zbog opasnosti na svjedoke, pa ga više nisu mogli zadržati jer, nakon ispitivanja svjedoka, nisu postojali zakonski razlozi za to.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također zbog utjecaja na svjedoke, privremeni pritvor tražili su za Filipija i Livljanić, dok su Maržića i Kulušića nakon ispitivanja pustili da se brane sa slobode.

POGLEDAJTE VIDEO: Hoće li Zoran Pripuz prvi put noć provesti u zatvoru? Doznajemo kako se branio i tko je misteriozni svjedok optužbe

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu
Dosje Jarak
Hell's kitchen
Obiteljske tajne
Prevarantice
default_cta
Poseta
Love Island: All stars
Bicemo prvaci sveta
San snova
Pakao pod morem
default_cta
U klinču
Tjelesna straža
Korgi
Megadance
Maša i medvjed
default_cta
Ljubavna zamka
John wick 2
VOYO logo