TRAGEDIJA NA ISTOKU ZEMLJE / Božinović o smrti djevojke u Osijeku: 'Imala je 21 godinu, na licu mjesta pronađen je policijski pištolj'

Image
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell/Ilustracija

Tijelo su pronašli u stanu, a ministar je potvrdio da je policajac bio u stanu kad se sve dogodilo

21.9.2023.
16:05
Hrvoje Jelavić/Pixsell/Ilustracija
VOYO logo

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović iznio je detalje vezane uz smrt mlade djevojke čije je tijelo danas pronađeno u Osijeku u stanu u Donjem gradu.

"Djevojka je 21 godinu stara. Na licu mjesta pronađen je pištolj koji pripada policijskom službeniku koji je u trenutku kad se to dogodilo bio u stanu", rekao je ministar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Osijek potresa velika tragedija jer je u stanu u Donjem gradu pronađeno tijelo djevojke. Večenji list donosi da je djevojka uvijena iz pištolja koji pripada njezinom dečku policajcu.

O svemu se oglasila i osječka policija: "Sinoć, oko 22:05 sati u stanu u Osijeku došlo je do smrtnog stradavanja 21-godišnjakinje. U ovom trenutku nismo u mogućnosti dati više informacija o dinamici ovog događaja, osim činjenice da je smrt djevojke nastupila od vatrenog oružja, a koje je ujedno i službeno oružje policijskog službenika koji je van službe, u vrijeme događaja bio prisutan u stanu. Policijski službenici nastavljaju s utvrđivanjem svih činjenica i okolnosti ovog događaja, a o čemu ćemo pravovremeno obavijestiti javnost."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO Dvije osobe poginule u velikim ruskim zračnim napadima na Kijev i Čerkasi. Više je ozlijeđenih

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj uživo 13.srpnja
VOYO logo