DETALJI UBOJSTVA NA JARUNU: / Majka žrtve: 'Uzeo je auto i rekao da ga ne čekam'

Image
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

'U policiji su mi samo rekli da sumnjaju na kazneno djelo. Ništa drugo ne znam, ni kakve je ozljede imao ni kako je preminuo'

9.7.2020.
22:42
Davor Puklavec/PIXSELL
VOYO logo

Slučajni prolaznik je u četvrtak oko 5 sati na zagrebačkom Jarunu pronašao teško ozlijeđenog muškarca M. K. (29) pokraj svog tamnog Seata zagrebačkih registracija. Iako je bio živ, nažalost preminuo je u bolnici KBC Sestre milosrdnice. Policija sumnja da je riječ o nasilnoj smrti. Kako piše Jutarnji list pronađen je s prostrijelnim ranama te je ubijen iz vatrenog oružja.

Njegova majka je rekla za 24sata da je M. K. došao kući oko 23 sata. "Uzeo je auto i rekao da ga ne čekam jer će doći ujutro. Tad smo zadnji put razgovarali. U policiji su mi samo rekli da sumnjaju na kazneno djelo. Ništa drugo ne znam, ni kakve je ozljede imao ni kako je preminuo. Prevezli su ga na Šalatu, gdje će u petak obaviti obdukciju", rekla je majka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PRONAŠLI RANJENOG MUŠKARCA NA JARUNU: /

Nedugo zatim preminuo je u bolnici, nitko ne zna što se dogodilo

Image
PRONAŠLI RANJENOG MUŠKARCA NA JARUNU: /

Nedugo zatim preminuo je u bolnici, nitko ne zna što se dogodilo

Vidjela je vijest na internetu

Dodaje kako joj nije rekao kamo ide, kao ni s kim. "Bilo je oko 9 sati kad sam izašla i vidjela vijest na internetu te na fotografiji prepoznala njegov auto. Krenula sam zvati njegove prijatelje. Žena jednog od njih radi na Jarunu i bila je ondje", kaže majka te dodaje da M. K. sa sobom nije imao nikakve dokumente te da je policija krenula utvrđivati identitet provjeravajući tko je vlasnik vozila.

Iz zagrebačke policije kažu da su dojavu o ozlijeđenome muškarcu dobili oko 5.20 sati te da sumnjaju da je riječ o nasilnoj smrti. Kako piše 24sata automobil se nalazio na osamljenom dijelu Jaruna na cesti koja vodi uz nasip.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istražiteljima su pozornost privukli tragovi guma lijevo od vozila, koji s ceste vode u šumarak. Mjerili su ih te uspoređivali s gumama na Seatu. U razjašnjavanju ovog slučaja, istražiteljima će pomoći snimke nadzornih kamera s oba ulaza i izlaza na jarunsko jezero, kao i podaci iz njegova mobitela.

Optužnica za višemilijunsku prevaru

M. K. je bio u optužnici s Milanom L. C., Ljubomirom S., Spomenkom B. i Milom R. zbog višemilijunske prevare, pranja novca te krivotvorenja isprava na štetu splitske Vjetroelektrane Jelinak i Trtar-Krtolin. Na teret im se stavljalo da su uz pomoć krivotvorene dokumentacije 2014. proveli ovrhe nad vjetroelektranama teške oko 24 milijuna kuna te da su dio novca zatim prebacili u zlato, kupujući zlatne poluge, piše Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo