Play ponuda

Cijela Srbija gledala šamaranje nogometaša!

shimmer fallback

'Dobili smo šamar, ali nismo gotovi', citirao je beogradski Press izjavu Radomira Antića. 'Naravno da je poraz od Gane veliki udarac za nas, ali nismo se uplašili.

14.6.2010.
12:16
Play ponuda

Premijerni nastup Antićevih Orlova na južnoafričkom SP-u gledali su milijuni navijača u Srbiji. Dvoboj protiv Gane se u najvećim gradovima pratio uglavnom u kafićima, a ulice Beograda su tijekom utakmice bile potpuno puste.

arti-201006130113006Vladala je užarena atmosfera koju je nakon 90 minuta nadigravanja na stadionu u Pretoriji zamijenilo razočaranje. Srpski navijači su teško podnijeli šamar koji su njihovim ljubimcima opalili Ganci, ali izbornik Radomir Antić odbio je sve kritike na račun igre njegovih igrača.

http://video.rutube.ru/fae5edccdf6d653967046a9e731b1f0b

"Dobili smo šamar, ali nismo gotovi. Naravno da je poraz od Gane veliki udarac za nas. Međutim, podvukli smo crtu i okrećemo se Njemačkoj i Australiji. Nismo se uplašili, odlučili su jedna greška i nedostatak sreće. Bilo je dosta respekta s obje strane i nisam primijetio da su imali neke povoljne situacije prije penala", citira beogradski Press Antića.

Iako je Srbija u prvih 45 minuta uputila tek dva udarca prema suparničkom golu, a u cijeloj utakmici samo dva u okvir vrata, srpski izbornik tvrdi da je prvo poluvrijeme bilo zadovoljavajuće.

"Poštujem svačije mišljenje, ali mislim da smo odigrali korektno prvih 45 minuta. Svakako da posljednji dojam negativnog rezultata donosi ocjenu koja nije realna. Sigurno da je za nas ovo veliki udarac. Ostaju nam još dvije utakmice. Ovaj poraz nam remeti pripreme za meč s Njemačkom i ne daje bilo kakvu drugu opciju osim pobjede", zaključio je Antić, piše Press.

Play ponuda
Play ponuda