10 stvari koje ne biste trebali raditi na koncertu

U mraku dvorane, uz toliku buku i broj ljudi, čini se da se možete izvući sa svime što napravite. To je istina, naravno, pod uvjetom da vas nitko ne vidi.

2.10.2010.
21:41
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

1.Ne tražite opuške na podu dvorane ma koliko očajni bili za cigaretom

Zapravo ih uopće ne morate tražiti, po opušcima gazite cijelo vrijeme isto kao i ostatak posjetitelja. Nakon sedme pive i pražnjenja kutije cigareta pretraživanje poda za solidnim komadom duhana se može činiti zabavnom idejom, jer, Plavi orkestar vam je uvijek bio dosadan, ali nažicajte nešto od roditelja koji su doveli svoju djecu.

2.Ne povraćajte po leđima nepoznate osobe ispred vas

Prije ili kasnije svatko od nas mora poći tim putem. Miješanje cuge, loš dan ili osjetljivost organizma na veću količinu alkohola potpomognuti zagušljivim zrakom i vrućinom dovest će do lansiranja jednog kiselog mlaza prije nego li ste stigli odbrojati do nule, a kamoli otići negdje do wc-a. Radije učinite to po frendu. Manje će boljeti kada vas istuče netko koga poznajete.

3.Ne skačite s pozornice dok bend svira reggae laganice

Je, predstavljaju sebe kao hard core brijače, ali ubacuju u program nešto ovakvo kako bi sebe prikazali kao otvorene i zanimljive tipove sa širokim ukusom u glazbi. Razmišljate o tome dok letite zrakom, a ekipa se pod vama razmiče, jer ih je pola odlučilo otići po pivu dok svirka opet ne postane zanimljiva.

4.Razmislite još jednom je li osoba koja se upravo ispovraćala po vama ljubav vašeg života

Nije niti vrijeme, niti mjesto, niti su okolnosti takve da biste pomislili nešto takvo. Možda vas se na prvu loptu neće tako činiti, jer ćete u tom zanosu vjerovati kako imate toliko stvari zajedničkih – volite isti bend, skloni ste alkoholu, oboje ste pokriveni rigotinom, ali jednog dana, možda će to biti kada ćete birati odjeću za vašu bebu ili odredište za vaš medeni mjesec, ali ćete shvatit kako vas dijele nepremostive razlike.

5.Ne svirajte air guitar u grupama većima od troje

Već mjesecima vježbate na 'Guitar Herou', a nedavno ste konačno skupili sve instrumente pa vi i vaši frendovi igrate 'Rock Band'. Nema smisla da vaše vještine držite samo za sebe, trebate pokazati svima što znate. E, nemojte, od stiskanja gumba na imitaciji instrumenta pred drugim ljudima je beznadežnije samo sviranje instrumenata koji ne postoje pred drugim ljudima. Ostavite to za svoja četiri zida.

6.Ne koristite wc iz kojeg je izašao netko s tragovima rigotine po licu

Ako ste ga kojim slučajem pomno promotrili i vidjeli kako je uz to zapišan i zasran, a izlazi iz toi toi-a, možete se samo okrenuti i pronaći drugo mjesto na kojem ćete se olakšati. Ili, još bolje, fotkajte taj prizor, mislim, ono, čovjek sigurno izgleda spektakularno sa svim tim sranjima po sebi. Želite to podijeliti sa svima na Facebooku.

7.Ne kupujte karte kod preprodavača koji izgleda kao Tony Soprano

Osim ako vam da ponudu koju ne možete odbiti. Ulaznica koju vam nudi izgleda kao da je isprintana na ink jetu, a kad ju malo bolje promotrite vidite da je stvarno isprintana na ink jetu, i to samo s jedne strane. Međutim, već ste ju uzeli u ruke i jedini način da izvučete živu glavu iz ovog je da date tih 30 eura. Za tebe može i u kunama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

8.Jedna stvar koju ne biste trebali raditi pijani je držati čelo nekom tko povraća

Ima još puno stvari koje ne bi trebalo raditi kada ste pijani na koncertu, jedan dio ih uključuje objašnjavanje frendu kako ste vas dvojica frendovi, odlazak na zahod suprotnog spola i naručivanje cuge za cijeli šank. Međutim, ako ćete držati čelo nekom tko povraća, desit će vam se da ćete i vi, uslijed djelovanja onog istog alkohola koji je drugu osobu utjerao u nevolju, počet i vi povraćati. Po glavi te osobe.

9.Ovo nije trenutak za pivo i kokice

U jednoj ruci piva u drugoj kokice i mislite kako baš sada jako guštate. To znači da su vam pune ruke, jer nemate nigdje odložiti niti pivo niti kokice. Nema pljeskanja, nema zviždanja, nema pušenja cigareta, a nema nit plesa, jer će vam se to po rukama razletjeti. Čak niti Chuck Norris ne može izgledati kako frajer poliven pivom s kokicama u kosi.

10.Ići na koncert samo zato što ste kartu dobili na nagradnoj igri

Pa što ako ne volite Plavi orkestar, otići ćete tamo s nekim (dobili ste dvije karte) i barem popiti nešto. Počinjete osjećati egzistencijalnu bol, niste su stanju slušati, gledati, niti misliti pa odlučujete, umjesto da pobjegnete odatle (ali principi su principi i drže vas) ostatak priredbe provesti na šanku. Pa pretjerate s alkoholom i povraćate po nekome.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali