10 stvari koje bolje nemojte raditi u 2 poslije ponoći

Nažalost, iskustvo nas je naučilo da za svaku stvar postoji vrijeme i mjesto kada je treba učiniti.

17.9.2011.
22:51
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Jedan ekstremniji oblik tog iskustva nas je naučio kako neke stvari ne treba raditi u gluho doba noći. Pogotovo ako ste na putu kući... Ili ste kod kuće...

1. Zavijati na mjesec

Iskreno, za ovo je pogrešno bilo koje doba dana i noći i iznenađujuće je to što biste tako nešto uopće željeli raditi. Trebali biste se brinuti o svome mentalnom stanju. Kao prvo, mjesec je predaleko da bi vas ljudi koji žive na njemu čuli, bolje bi vam bilo telefonirati. Drugo, maknite se s mjesečeve svjetlosti, jer ćete dobiti mjesečnicu. I treće, ovo je možda znak da se pretvarate u vukodlaka, nađite brzo nekog vampira na kojeg ćete režati.

2. Zabuljiti se u zid nakon što ste se probudili vrišteći

Je, ovo je mogući način da se prisjetite onoga što ste sanjali. No, vaš je vrisak probudio i susjede u zgradi preko puta, da ne govorimo o vašim ukućanima. Ako vas nađu kako buljite u zid mogli bi se zabrinuti za vas više nego li su se zabrinuli kada su vas našli gole na prozoru kako zavijate na mjesec. Sljedeći put samo nemojte pojesti toliko sarme prije spavanja i sve će biti u redu.

3. Razviti strašnu potrebu za nečim slatkim

Kila napolitanki koju ste jučer kupili je nestala negdje iza 9 sati navečer. Mislili ste da ćete izdržati do jutra kada ste ionako mislili poći u dućan. Međutim, shvatili ste kako čovjek može željeti jedino ono čega nema... Taj nedostatak osjećate kao prazninu u svome biću i ne preostaje vam ništa drugo nego učiniti sve da postanete opet potpuni. Vaša potraga vas tjera na put. Do dežurne benzinske ima pola sata hoda, vi znate da će vam se isplatiti.

http://www.facebook.com/plugins/likebox.php?href=http%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpages%2F10-NAJ-by-Ivan-Palijan%2F207343455970973&width=596&colorscheme=light&show_faces=true&border_color&stream=true&header=true&height=427

4. Započeti vezu koja će trajati... barem do svitanja

Iz kozmičke perspektive 2 sata ujutro je pogrešno vrijeme za početi bilo što. Radna grupa zadužena za raspoređivanje vremena u trenutku nastanka svemira je to učinila uz sljedeće objašnjenje: „Na Zemlji ionako vlada velika zbrka pa ostavljamo gluho doba noći kao razdoblje u kojem se neće događati ništa što bi imalo dugoročne posljedice.“ Sad vam je lakše kada znate razlog zbog kojeg niti jedna vaša veza koja je počela u pijano doba noći nije uspjela.

5. Kad smo već kod toga, nemojte nikoga niti zaprositi

Na kraju krajeva, želite to učniti kako spada, na nekom lijepom mjestu, dok sunce sja i ptice pjevaju. Ili nešto slično, ako imate neku ideju o romantici i želite da vas se shvati ozbiljno. K tome, sigurno niste pri sebi dok to radite pa tko zna koga ćete pitati želi li se vjenčati sa vama. Još jedan savjet, ukoliko se osoba u tom trenutku vere po nekom drvetu, prizovite u sebi toliko prisebnosti i nemojte to nikako učiniti.

6. Pomisliti kako je ovo pravi trenutak da se počnete baviti maratonom

Ultramaratonac Dean Karnazes je svoju karijeru počeo baš tako. Imao je 30 godina, bio uspješan poslovnjak i jedne večeri nakon brdo piva i tekile pretrčao je do jutra 40 i kusur kilometara. Bez prethodnog treninga. Onda se ispovraćao pa ostavio sve i počeo trčati za život. Isto je i neko vrijeme radio Forrest Gump, ali kako vi, vjerojatno, niste niti jedan niti drugi bolje bi vam bilo da malo odmorite za početak.

7. Noću su sve krave crne

Ovo je odlično vrijeme za filozofiranje. Bravo. Kad ste već kod ovoga razmislite o sljedećem: Tko sam ja? Utkud dolazim? Idem li igdje uopće? Radi li još koja birtija? Nije li bolje da ostanem na klupici u parku? Čemu sve to? Nije li bolje da pustim sve? Ima li išta smisla? Nije li istina, zapravo, da živimo u polju nedjeljive energije koje smo mi dio? K tome, nije li ta energija jedino što postoji? Ne postoji ja, ti, mi, vi, oni? Ne postoji nikakvo djelovanje, nikakav uzrok, nikakva posljedica? Ništa što bi razdijelilo tu svijest, tu energiju? Ovo je sve samo igra? Da, ovo je dobro vrijeme da razmislite o ovome.

8. Reći osobi ispod sebe: „Tiše malo, starci su mi u drugoj sobi“

Kada bismo smišljali rečenicu koja bi ubila volju za seksom više od ove, mogli bismo uspjeti. Ali, zamislite da u tom trenutku prestaje sav seks koji se do sada odvijao, a za nekoliko trenutaka iz sobe roditelja se počnu čuti zvuci koji su se do sada čuli iz ove sobe. Roditelji su se napalili slušajući što radi njihovo dijete i tako mu uništili svaku šansu da ikada u životu ima zdravu i funkcionalnu vezu.

9. Kupiti par sitnica na eBayu

Set Warhammer figurica, poster „Brazila“ i VHS „Most na Remagenu“ će vas na kraju s poštarinom koštati 500 kn, ali vam ne pada na pamet da drugi dan odustate, jer ne želite da vas se smatra neozbiljnim kupcem. Možda će vam ove stvari i biti od koristi. Samo da nabavite VHS player (ako ga netko ima), figurice bi moglo dobro izgledati na komandnoj ploči vaše corse (treba vam samo malo ljepila), a uvijek se može naći komad zida za filmski poster (iako, više biste željeli „Avatara“).

10. Telefonirati... bilo kome

Na popisu onih koje ne biste smjeli zvati u ovo doba noći na prvom mjestu su bivši partneri. No, na listi onih s kojima ćete se čuti u ovo doba noći na prvom mjestu su sadašnji partneri. Razgovor je vjerojatno počeo oko 10 navečer, a vi još uvijek razgovarate... Što ovu točku čini najzbunjujućom (to nije riječ, nije) od svih, a, srećom, vrijeme je i da završimo...

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali