U siječnju stiže još izazovnija Opel Corsa

Od siječnja 2011. Opelov superuspješni mali automobil dobiva novu vanjštinu.

25.11.2010.
16:45
VOYO logo

Najnovije pomlađivanje izgleda Corse temelji se u velikoj mjeri na njenom postojećem, vrlo uspješnom dizajnu. I dalje zadržava svoj pristupačan i simpatičan karakter, no sada dolazi s robusnim i dinamičnim prednjim dijelom karakterističnim za Opelovu novu dizajnersku filozofiju.

Svi paketi opreme dopunjeni su novim tkaninama i luksuznim detaljima. Tu je također i nova plastika interijera s teksturiranom površinom, živim bojama i vrhunskom pažnjom posvećenom detaljima i kvaliteti izrade. Uz klasičan interijer ugljeno-sive boje, paket opreme Enjoy donosi novi, svježiji izgled bojama Steel Blue ili Tabasco Orange te vrhunskom obradom TopTec koja štiti tkaninu. Interijer u živim bojama obogaćen je kontrastnim aplikacijama kao što je biserno bijela boja na središnjoj konzoli. Boje i uzorci na ploči s instrumentima stvoreni pomoću dvotonskih efekata daju dojam sklada ukupnom izgledu unutrašnjosti nove Corse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponudi modela će se pridružiti i nova Corsa ecoFLEX 1.3 CDTI snage 70 kW/ 95 KS standardno opremljena tehnologijom Start/Stop. Njezina trovratna verzija troši svega 3,5 litre dizela na 100 km te emitira samo 94 g/km CO2.

Nove, suvremene boje i materijali nude se izvana i iznutra. Osim toga, hit ponuda Color Line s kojom dolaze posebne, sportske verzije sada je obogaćena novim opcionalnim paketom „Linea“. Lineu karakteriziraju dvije velike pruge koje se protežu cijelom dužinom karoserije te 17-inčni naplatci i vanjski retrovizori u istoj boji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još od 1982. među značajnijim igračima na europskom tržištu, Corsa dolazi s jednom od najvećih ponuda verzija i modela u čitavom segmentu malih automobila. Ima mnoge značajke kao što su grijani upravljač ili integrirani stražnji nosač bicikala FlexFix ,kojih nema kod konkurencije. Velike tehnološke promjene uvedene početkom 2010. a tiču se podvozja i motora učinile su Corsu jednim od najpoželjnijih malih automobila u ponudi. U posljednja četiri mjeseca Corsa je najprodavaniji automobil u svom segmentu na hrvatskom tržištu.

U Corsi će se prvi prvi put predstaviti novi multimedijski sustav sa sedam zvučnika. Ovaj će svestrani sustav, nazvan 'Touch & Connect', imati zaslon u boji dijagonale 5 inča osjetljiv na dodir, navigaciju kojom je kompletno pokriveno 28 zemalja (Hrvatska će imati djelomičnu pokrivenost), Bluetooth te priključke za iPod i USB. Sustav 'Touch & Connect' jednostavan je za korištenje, a uz pristupačnu cijenu nudi univerzalnu povezivost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo