PRINOVA U OBITELJI: / Mercedes AMG Sport serija dobila trećeg člana - GLE 450 AMG 4Matic

Image

Nakon C450 AMG i GLE 450 AMG Coupe, koji su svoju premijeru imali na sajmu automobila u Detroitu, Mercedes je predstavio i trećeg člana nove AMG Sport obitelji - GLE 450 AMG 4Matic.

16.10.2015.
9:33
VOYO logo

Novi član AMG Sport momčadi razlikuje se od standardnog modela po dizajnu prednjeg branika, ispušnim cijevima, kojih kod GLE 450 AMG 4Matica ima četiri, svi su kromirani i više kockastog nego okruglog oblika. Sportski GLE je dobio 20-inčne naplatke s pet krakova.

Image
Image
Image
Image

Pri ulasku u automobil pažnju će prvo privući pri dnu odsječeni sportski volan. Kako i priliči ovakvom modelu, sjedala su sportska, presvučena kožom, a za potpun sportski dojam tu su i aluminijski dodaci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao i ostali modeli iz AMG Sport serije, GLE 450 pogonjen je 3.0-litarskim V6 bi-turbo benzincem koji proizvodi 367 KS (270 kW) i 520 Nm maksimalnog obrtnog momenta, dostupnih između 2000 i 4200 o/min.

Image
Image
Image
Image

Snaga se prenosi na sva četiri kotača putem 9G-Tronic automatskog mjenjača s devet brzina. Automobil do stotke ubrzava za 5,7 sekundi, a maksimalna brzina je elektronski limitirana na 250 km/h. Zavisno od uvjeta na cesti, novi Mercedesov SUV ima pet različitih programa vožnje - Individual, Comfort, Slippery, Sport and Sport Plus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo