PREMIJERA U GENEVI: / Srpski automobili Aqos privlače svjetsku pažnju

Image

Automobilska industrija postala je bogatija za jedan novi brand. Nova tvrtka na tržištu zove se Aqos, a dolazi iz Srbije.

26.12.2015.
13:45
VOYO logo
Image

Nova marka automobila zasad ima šest konceptnih modela, koji će svjetsku premijeru imati na sajmu automobila u Genevi u ožujku 2016., dok se prvi serijski automobil očekuje za dvije do tri godine.

Image
Image

Aqos Peja 4XL Off Road

Aqos Technologies je osnovan kako bi okupljena ekipa iskoristila dugogodišnje istraživanje u području dizajna, uzimajući u obzir njihovo veliko znanje o tradiciji i filozofiji gradnje automobila i pridružujući tome velika individualna iskustva, znanja i posvećenost ostalim članovima ekipe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Kompanija je rezultat rada grupe nezavisnih iskusnih profesionalaca iz različitih područja: projektiranja, inženjeringa, tehnologije, arhitekture... Glavna preokupacija kompanije je istraživanje u svim aspektima auto industrije, dizajn inovativnih dijelova automobila i dizajn (proizvodnja) sportskih automobila.

Image

Aqos Javier sport

"Nakon velikog truda i rada koji smo uložili u dostizanje vrhunskih performansi u izradi i dizajnu automobila, s zadovoljstvom možemo reći da smo zaokružili našu gamu automobila, namijenjenu modernom čovjeku s početka 21. stoljeća. Naša gama obuhvaća šest modela. Popularno smo ih nazvali The B(R)AND, aludirajući na harmoniju benda koju oni sami po sebi predstavljaju, kako bi jasno poslali poruku da je naš Aqos brand zaokružio prvo poglavlje dizajna i pravca kompanije", rekao je Milovančević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo