'OVAJ PUT SU PRETJERALI': / Clarkson i ekipa iz Grand Toura na meti kritika zbog kontroverznog priloga

Image
Foto: Stefan Heunis/AFP

Smijeh publike reakcija je koju je Jeremy Clarkson, popularni voditelj iznimno dobro gledanog The Grand Toura, dobio nakon pokazivanja po njemu najboljeg načina za krijumčarenje migranata.

14.12.2016.
15:06
Stefan Heunis/AFP
VOYO logo

U četvrtom nastavku novog showa Grand Tour Jeremy Clarkson, Richard Hammond i James May, popularni trojac odličnih emisija i pomaknutog smisla za humor, demonstrirali su, kako je to rečeno, bolji način ilegalnog dovođenja migranata u Britaniju u odnosu na uobičajene.

Clarkson je od publike zatražio da u Audijevom modelu TT pokušaju pronaći Hammonda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je bez uspjeha zavirivala u kabinu i istraživala vanjski dio vozila, publika je bila iznenađena otkrićem da se popularni "Hamster" uspio smjestiti u tako skučen prostor između stražnjeg branika i osovine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada imigranti pokušavaju ući u zemlju, obično se sakriju u tovarni dio kamiona ili šlepera, što je najpogrešniji izbor mjesta za skrivanje u igri 'skrivača'. Sve što pripadnik granične policije tada treba napraviti je da otići do stražnjeg dijela kamiona, otvoriti vrata i reći 'eto, pronašao sam te'", rekao je Clarkson.

Image
Foto: Amazon / The Grand Tour
Image
Foto: Amazon / The Grand Tour

"Svakako mora postojati bolji način da nekoga prošvercate u Veliku Britaniju, i mislim da sam ga dobro razradio", dodao je skandal majsto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok je publika u studiju uživala u njegovoj šali, ovaj potez naišao je na osudu u nekim britanskim medijima uz izraze "zgražanja" zbog prikazivanja migranata kao nelegalnog tereta koji se krijumčari u zemlju.

Potez poznatog voditelja, koji je protumačen i kao neka vrsta vodiča za krijumčarenje ljudi preko granice, okarakteriziran je kao "izuzetno neodgovoran".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Amazona nisu htjeli komentirati slučaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo