Najvjerniji kupac na planeti!

Vremešna dama Eileen Lovett iz okruga Galway u Irskoj svoj prvi automobil kupila je davne 1929. Sredinom siječnja ove godine na popis je dodala 23. automobil u nizu.

23.1.2010.
13:24
VOYO logo

Ove godine će Eileen Lovett napuniti 99 godina, a počela je voziti još kao tinejdžerica, u dobi od 12 godina u svojem rodnom gradu Clifdenu, u kojem je njezina obitelj imala pekarnicu.

Još kao osnovnoškolki njezino prvo putovanje na vozačkom mjestu bilo je 1923. godine kada ju je majka poslala po maslac u pekarskom kombiju, modificiranom vozilu Fordu Model T.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U dobi od 17 godina, 1929. godine, kupila je svoj prvi Ford kod Higginsa u Galwayu (koji kasnije postaje Motorpark), Ford A koji je platila 198 funti.

Eileen ga je zavoljela od prvog dana i prve vožnje, te s njime prikupila tisuće kilometara na dostavi robe iz pekarnice u hotele i škole u okolici Connemara i šire.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon dvije godine vožnje za obiteljsku pekarnicu, Eileen odlazi u Dublin gdje je u bolnici Jervis Street Hospital učila za medicinsku sestru.

Nakon kratke medicinske karijere, 1938. godine se udaje se za školskog učitelja Michaela Lovetta. Kad god je u životu trebala novi automobil, Eileen se uvijek vraćala u Higgins Motorpark u Galwayu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čak i u dobi od 98 godina, Eileen zna napamet sve svoje Fordove (njih 22) koje je imala tijekom vozačke karijere uključujući i registarske oznake.

Eddie Murphy, predsjednik i direktor Forda u Irskoj, rekao je kako je doista rijetko čuti da postoji tolika razina lojalnosti jednoj marki, i zaključio kako je gospođa Lovett vjerojatno najustrajniji Fordov kupac u Irskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo