LUKSUZ U CRVENOM: / Citroen u misiji osvajanja kineskog tržišta DS 4S modelom

Image

Nakon europske premijere DS 4 i DS 4 Crossback modela, Citroen je krenuo u osvajanje kineskog tržišta.

24.11.2015.
9:20
VOYO logo

U unutrašnjosti automobila profinjenost se u potpunosti odražava u kožnim elementima. Instrumentna ploča u potpunosti je presvučena kožom (kao i obloge na vratima), što je potpuno u skladu s duhom pariške luksuzne izrade, za koju je u ovom slučaju bilo potrebno više od osam sati ručnog rada. Sjedala podsjećaju na remen ručnog sata, što predstavlja pravu inovaciju.

Crvena koža dodatno naglašava profinjeni imidž i iznimnu posvećenost detaljima koji obilježavaju francuski luksuz. Ova ključna vrijednost marke DS prvenstveno je izražena u stilu automobila: od prednjeg dijela karakterističnog za sve modele marke DS preko uočljive i funkcionalne dvostruke kromirane ispušne cijevi sve do dvovolumenske siluete koja se stapa sa cestom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

DS S4 je za svoje lansiranje odjenuo posebnu boju Dark Fire, intenzivno crvenu boju koja pridonosi dojmu dinamičnosti. Štoviše, ovaj model nudi učinkovitost i performanse zahvaljujući ponudi od tri benzinska motora s visokim i postojanim okretnim momentom, od kojih je svaki opremljen novim 6-stupanjskim automatskim mjenjačem najnovije generacije i tehnologijom Stop&Start te snazi u rasponu od 136 KS do 204 KS koju ostvaruje potpuno novi 1,8-litarski THP motor. Najnoviji turbomotor PureTech dobio je nagradu „Motor godine 2015.”, a pojavit će se po prvi put na modelima DS u Kini. Odlikuje se izvanrednim karakteristikama koje objedinjuju nisku potrošnju goriva te visoku razinu učinkovitosti i performansi.

Udobnost je prije svega izražena u stilu i dizajnu automobila. Stražnji kraj u potpunosti je redizajniran kako bi putnicima u stražnjem dijelu ponudio najveću udobnost, a to je posebice postignuto najvećim prostorom za noge u segmentu kompaktnih limuzina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Nova konstrukcija nudi dulji međuosovinski razmak na istoj duljini automobila. Zbog ugrađene stražnje osovine moguć je iznimno kratki prevjes, pri čemu je pospješena raspodjela mase u korist dinamičnosti vozila. Usavršavanjem ovjesa postignuta je prvorazredna okomita udobnost koja je apsolutno mjerilo u svojoj klasi. Isto tako, timovi DS i CAPSA znatno su doradili zvučnu izolaciju čime je automobil dospio na čelo u pogledu akustične udobnosti među svim svojim konkurentima u kategoriji vrhunskih vozila.

Svakako valja spomenuti i DS Connect, tehnologiju koja pruža više udobnosti i bezbrižnosti. Trenutačno postoji više od 10.000 korisnika ove usluge, čime je marka DS postala predvodnik ponude internetskih usluga u Kini, koja se neprestano širi te obuhvaća 24 moguće funkcije (navigacija, sigurnost, stil života, komunikacija...).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo