JAVILA SE: / Glasnogovornica Michaela Schumachera oglasila se po pitanju njegova zdravlja

Image

Michaelu Schumacheru, sedmerostrukom svjetskom F1 prvaku i jednom od najboljih vozača svih vremena, nedavno je dodijeljena nagrada za životno djelo "Nürburgring Award".

8.6.2016.
12:37
VOYO logo

Svaki njen izlazak u javnost znači i nove odgovore na pitanja o zdravstvenom stanju vozačkog asa koji se i dalje oporavlja od ozljede glave zadobivene na skijanju krajem 2013. godine. Pitanja je mnogo, a odgovori rijetki i u pravilu lišeni konkretnih informacija. No, svi se nadaju da će dugotrajni oporavak imati sretan kraj o čemu je govorila i Kehm.

Nagrada je potvrda svega učinjenog

"Nagrada za životno djelo velika je stvar, a u Michaelovom slučaju može se reći i da je u potpunosti zaslužena. Sve što je radio u utrkama radio je na ispravan način. Ova je nagrada potvrda njegova talenta, discipline i radnih navika", kazala je Kehm potom se osvrnuvši na situaciju koja sve mnogo više zanima – njegov oporavak:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znam da bismo svi željeli da je Michael ovdje i u mogućnosti sam preuzeti nagradu, ali to na nažalost nije moguće. Svi mi moramo prihvatiti i nositi se sa situacijom kakva ona jest. Možemo se nastaviti nadati i čini sve što možemo da se ona promijeni."

Schumacher je nakon nesreće proveo šest mjeseci u induciranoj komi nakon čega je prebačen u svoj švicarski dom na Ženevskom jezeru, u kojem zdravstvenu brigu o njemu vodi 15 ljudi. Unatoč dugotrajnom procesu u kojem je na poboljšanje njegova zdravlja potrošeno oko sto milijuna kuna konkretnih potvrđenih pomaka nabolje nažalost nema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo