Ipak nam stiže Auto motor show Zagreb 2010.!

U Zagrebu će se od 17. do 19.

13.7.2010.
10:37
VOYO logo

Udruga za promicanje prometne kulture Arcobaleno iz Italije, u suradnji s Prometnom policijom MUP-a RH, a uz podršku Grada Zagreba organiziraju dosad najveću automobilističko-motornu manifestaciju u Hrvatskoj pod nazivom Auto motor show Zagreb 2010, i to za vikend od 17. do 19. rujna 2010. na prostoru u i oko Arene Zagreb.

Manifestacija je to koja okuplja sve relevantne institucije u cestovnom prometu, prometnu policiju i ministarstva, udruge i udruženja, medije i javnost s ciljem podizanja prometne kulture te kontinuiranog smanjenja posljedica prometnih nesreća u uvjetima stalno rastućeg prometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Promotor i gost zagrebačkog Auto motor showa Zagreb je poznati vozač F1 Giancarlo Fisichella.

Udruga Arcobaleno pod vodstvom ključnih osoba talijanske Polizie di Stato, već pet godina organizira i izvodi jedan od najvećih nacionalnih motornih evenata u Italiji poznat kao Arcobaleno Motor show dallo Stretto u kojem aktivno sudjeluju sva nadležna ministarstva i policija, šampioni motorsporta te nacionalni i regionalni mediji uz posjećenost od preko 250.000 tisuća ljudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoj motorni program i predstave izvest će po prvi puta u Hrvatskoj što podrazumijeva dolazak stručnog tima izvođača i tehničara te specijalizirano uređenih automobila poput Ferrari Challenge cars i ostale opreme.

Motorni program sastoji se od različitih demonstracija vozilima i motorima od kojih su neki: Policijska škola, freestyle vožnje, Formula Challenge, drift, freestyle-motocross, Formula 3, Prototipovi vozila i drugo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prometna policija RH će u sklopu već tradicionalnih aktivnosti Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa, a posebno uoči početka školske godine provoditi edukativne programe, vježbe i razne simulacije.

Jedan dio edukativnog programa usmjeren je k najugroženijoj skupini u prometu – djeca i mladi. U dogovoru s Ministarstvom obrzaovanja djeci školske i predškolske dobi u sklopu jesenske akcije povodom početka školske godine osigurati će se besplatan dolazak na Auto motor show 2010 uz organizaciju prijevoza autobusima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na manifestaciji će svoj interes za promociju proizvoda i usluga pronaći brojne tvrtke iz auto moto industrije kojima je osigurano da se predstave na izložbenim pagodama u vanjskom dijelu te na izložbenom prostoru u dvorani.

Zabavni program osigurat će posjetiteljima ugodne i zabavne trenutke uz razne glazbene izvođače, plesne skupine, dječje zborove. Tako će otvorenje u petak, 17. rujna u 21 sat svojim koncertom uveličati grupa Colonia.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U subotu će posjetitelje zabavljati plesne skupine uz muzičke kompilacije renomiranih DJ-a. Nedelja je pod okriljem obiteljskog dana osigurala više sadržaja za djecu, od edukativnih poligona za vožnju, igara do nastupa dječjih plesnih skupina i zborova.

Cijena ulaznice od svega 20 kuna svakako je dodatna garancija velikog odaziva javnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako kažu organizatori, cilj je da Auto motor show Zagreb postane tradicionalno prometno događanje u gradu Zagrebu na kojem će se okupiti javnost, policija, mediji i sve relevantne institucije u prometu, a radi promicanja prometne kulture te smanjenja posljedica prometnih nesreća u uvjetima stalno rastućeg prometa posebno u Gradu.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo