INVESTICIJA VRIJEDNA SVAKE HVALE: / Šest novih Hyundaijevih vozila za pomoć potrebitima

Image
Foto: Auto Gašparić

Dom zdravlja Zagrebačke županije nabavio je šest novih vozila za potrebe patronaže, a riječ je o novim i10 Hyundai modelima kupljenima putem javnog nadmetanja.

1.9.2016.
21:58
Auto Gašparić
VOYO logo

Riječ je o investiciji iz ostvarenih sredstva za decentralizirane funkcije u zdravstvu, sredstva iz proračuna Zagrebačke županije koja se planiraju godinu dana unaprijed. Vozni park ovime je povećan na 60-ak vozila.

"Dom zdravlja Zagrebačke županije skrbi za oko 350.000 stanovnika, uglavnom preko patronažne službe za čije potrebe su vozila i kupljena. Ova investicija mnogo znači i ne postoje više vremenski uvjeti koji bi mogli spriječiti pravovremeni dolazak do pacijenta", kazao je dr.sci. Većeslav Bergman dr. dent. med. ravnatelj Doma zdravlja Zagrebačke županije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Auto Gašparić
Image
Foto: Auto Gašparić

Dodao je i da je patronažna služba zadovoljavajuća i u skladu sa standardima, a s novim vozilima bit će na još višoj razini.

"Ovih šest novih vozila za potrebe izvanbolničke patronažne službe koristit će isključivo patronažne sestre u svrhu obavljanja patronažne djelatnosti. Obzirom da su do unazad desetak godina kolegice koristile javni prijevoz ili privatne automobile ova vozila nam zaista puno znače", naglasila je glavna sestra ispostave Zaprešić, dipl.med.tech. Irena Car Čuljak, jedna od dvanaest djelatnika patronažne službe koji su prisustvovali preuzimanju vozila u Gašparić Autu u Velikoj Gorici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo