Fordov gradski trkač: Fiesta Sport+

24.2.2011.
0:42
VOYO logo

Bazirana na popularnoj inačici Ford Fieste s tri vrata, Fiesta Sport + ograničene serije (u Velikoj Britaniji će se zvati Fiesta S1600, a u Njemačkoj Fiesta Sport S) imat će unaprijeđeni 1.6 litarski Duratec Ti-VCT benzinski motor snage 134 Ks pri 6.700 o/min, 160 Nm momenta pri 4.250 o/min. Fiesta Sport+ ubrzavat će do 100 km/h za 8.7 sekundi i postizati maksimalnu brzinu od 195 km/h.

Izvana, sportsko nasljeđe jasno je izraženo jedinstvenim prednjim odbojnikom, spuštenim prednjim spojlerom i proširenim pragovima, velikim stražnjim spojlerom i difuzorom, te 17-inčnim, bijelim aluminijskim kotačima. Ovaj novi došljak dostupan je u Frozen White bijeloj boji ili Performance Blue plavoj s prugama u bojama obrnutim boji karoserije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sportski stil nastavlja se i unutra na grijanim sjedalima s plavim prošivima, standardnim bočnim jastucima i kožnim volanom, obučenom ručnom kočnicom i kuglom mjenjača te tepisima i pločicama brendiranim u Motorsport.

Fiesta Sport+ nastavlja 30 godina dugu sportsku tradiciju Fieste koja je počela s Mk1 XR2 1981.godine. Za početak, dostupna je na pet europskih tržišta: u Njemačkoj, Velikoj Britaniji, Austriji, Švicarskoj i Belgiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo