APLIKACIJA KOJA OLAKŠAVA VOZAČKI ISPIT: / Dosad ju je skinulo 70.000 ljudi, pokušajte i vi riješiti zadatke

Image

Aplikacija je namijenjena kandidatima koji se pripremaju za polaganje vozačkog ispita

5.3.2018.
14:24
VOYO logo

Dosad je gotovo 70.000 ljudi skinulo hrvatsku aplikaciju koja polaganje vozačkog ispita čini jednostavnijim, izvijestili su u ponedjeljak iz tvrtke Porsche Croatia.

Riječ je o e-learning aplikaciji za iOS i Android uređaje koju je kreirao stručni tim tvrtke DD3D u suradnji s Autoškolom Stubica, na čelu s Ivanom Rusanom i Porsche Croatijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Interaktivna online platforma nudi izravan i jednostavan pristup učenju prometnih propisa i sigurnosnih pravila, a namijenjena je kandidatima koji se pripremaju za polaganje vozačkog ispita. Aplikacija isto tako može poslužiti provjeri znanja iskusnih vozača.

Pitanja su popraćena simulacijama različitih situacija u prometu, a 3D simulacije prikazuju prometne situacije u kojima bi se svaki vozač mogao naći u stvarnome svijetu. Aplikacija, navodi se, na najbolji način olakšava učenje pravila vožnje, educira o prometnoj kulturi te korisnike priprema na sve moguće izazove na cesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema Rusanu, podatak da je aplikacija do sada preuzeta skoro 70.000 puta znači da ju je gotovo svaki polaznik autoškola u Hrvatskoj preuzeo na smartphone.

Aplikacija će uskoro doživjeti još dva izdanja: Facebook aplikacija koja će svim autoškolama u Hrvatskoj biti ponuđena besplatno, kao i web aplikacija osmišljena za predavanja u autoškolama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Projekt podržavaju i voditelji programa "Prometna Učilica", koji surađuju s Ministarstvom znanosti i obrazovanja, MUP-om, Nacionalnim programom sigurnosti cestovnog prometa i CARNetom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo