PRVI TEASER ČETVRTE GENERACIJE MODELA SANTA FE: / Hyundaijev popularni SUV otkriva se sljedećeg mjeseca

Image
Foto: Hyundai

Hyundai na salon automobila u Ženevi dovodi četvrtu generaciju modela Santa Fe

29.1.2018.
17:42
Hyundai
Play logo

Službeni teaser i najavu da će svjetsku premijeru imati u veljači prije no što se pokaže na salonu automobila u ožujku u Ženevi, na službenim je internetskim stranicama objavio Hyundai ne otkrivajući mnogo, tek da će četvrta generacija njihovog najpoznatijeveg SUV-a biti opremljena posljednjim sustavima pomoći vozaču pod svojim zaštitnim znakom Smart Sense.

Play logo

Santa Fe se premijerno na tržištu pojavio 2001. godine, njegova druga generacija stigla je 2007., a treća 2013. godine. Od četvrte se očekuje da nastavi prodajne uspjehe modela na globalnoj razini pri čemu bi od pomoći trebao biti dinamičniji dizajn zasad još dobro skriven na objavljenoj fotografiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono što je zasad poznato jest da će novi Santa Fe biti opremljen inovativnim sustavom monitoringa stražnje klupe koji bi trebao alarmirati vozača u trenucima napuštanja vozila s očitom namjerom upozorenja da se ne zaboravi dijete u automobilu. Također, najavljen je Rear Cross-Traffic Collision Warning sustav uparen sa sustavom automatskog kočenja.

Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo