PRODAJA ZAPOČINJE NA LJETO: / Nissanov novi crossover zove se Kicks i spreman je zadati udarac konkurenciji

Image
Foto: Screenshot/YouTube

Video-zapis, fotografije i inicijalne službene podatke objavio je japanski proizvođač pohvalivši se materijalizacijom koncepta Kicks predstavljenog 2014.

4.5.2016.
12:07
Screenshot/YouTube
Play logo

To znači i da bi Kicks trebao stići i na europsko tržište, no krenimo redom. Riječ je o vozilu od kojega u Nissanu očekuju da potvrdi njihov visok položaj u segmentu crossovera, a usporedno s njihovim modelom Juke, aduta za to ima. Od Jukea je dulji 170 mm, uži 4 mm i 20 mm viši, dok mu je međuosovinski razmak narastao 80 mm u odnosu na model s kojim je uspoređen pa sada iznosi 2610 mm. Sve ga to čini i poželjnijim, a pomoći bi tome trebalo i hvaljenje japanskog proizvođača koji tvrdi da Kicks ima interijer superioran automobilima te klase, a tu je i impozantan prtljažnik.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Nissan otkrio crossover Kicks

Image

Nissan otkrio crossover Kicks

Motorizacija još uvijek nije otkrivena

Play logo

Što se unutrašnjosti tiče njom dominira 7-inčni zaslon osjetljiv na dodir za infotainment sustav koji se može povezati sa pametnim telefonom, a tu su i Nissanov sustavi Around View Monitor i Moving Object Detection za lakšu i sigurniju vožnju. Podaci o motorizaciji i ostale tehničke specifikacije još uvijek nisu poznate, a bit će otkrivene kako će se bližiti datum dolaska Kicksa na tržište. Prodaja će započeti u Brazilu tijekom ljetnih mjeseci.

Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo