IMA TU PUNO ISTINE

Potpuno bizaran, ali i jako istinit video: U 34 sekunde prikazala kako izgleda majčinstvo

Video je jednako urnebesan koliko i istinit, a to će prepoznati svi roditelji…

Iako je biti roditelj posao koji se obavlja 24 sata dnevno 7 dana u tjednu, to ne znači da roditelji s vremena na vrijeme ne trebaju malo odmora i vremena za sebe…

A urnebesni video koji je Ashley Gardner, mama četvorki koja je već neko vrijeme prilično popularna na društvenim mrežama, objavila na svom YouTube-u i na Facebook-u u samo nekoliko dana postao je viralan, piše Cosmopolitan. A kad ga pogledate shvatit ćete i zašto.

‘Ovo sumira majčinstvo u samo 34 sekunde’

Skriva se u smočnici i jede slatkiše. Ali nikad nije sama…

Ashley je snimila kako se skriva u smočnici od svoje četiri kćerkice, dok u isto vrijeme jede slatkiše i koliko toliko uživa u malo mira i samoće. Ali je oči njene djece neprestano prate, pa čak i u ovom trenutku. I to doslovno…

“Tata vani čisti prilaz, a mami je očajnički bila potrebna neka poslastica kako bi mogla izdržati ostatak noći. I zato se skrivam u smočnici i jedem ovaj slatkiš. Je li to loše?”, priča Ashley u videu, dok u isto vrijeme žvače crveni gumeni bombon.

“One nikad ne odlaze. One žele sve što ti želiš”, dodaje mama, i kameru usmjerava prema dnu vrata – iza kojih viri jedna od njenih kćerkica. Kad shvati da je mama snima, malena preslatko kaže: “Hej!” I, naravno, mama joj je uzvratila. :)

Ovaj video je jednako urnebesan koliko i istinit, što će prepoznati apsolutno svaki roditelj. Zar ne?

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr