Volite više

Mama je napisala divnu poruku novoj ženi svog bivšeg supruga i želi da je sve upamtimo

Piše: Vlatka Ernečić / Vrijeme: 15:25 23.11.2016 / Rubrika:
Foto: Audrey Nicole/Facebook
0

Njena je objava prekrasna i treba nam biti primjer

Mama Audrey Nicole jedna je od onih sretnica koje ne mrze novu ženu svog bivšeg supruga i s njom je ustvari u jako dobrim odnosima, ali sama se potrudila da to tako bude. I to ponajviše zbog svoje kćerkice Riley Grace.

Naime, kad god njena Riley ide u posjet tati i njegovoj djevojci, Audrey je neizmjerno sretna zbog ‘druge žene u životu njene kćeri’ i baš nikad nije bila niti je ogorčena zbog toga.

Zato je nedavno na svom Facebooku objavila fotku djevojke svog bivšeg zajedno s njenom kćerkicom Riley i napisala joj dirljivu poruku.

‘Volite više, mrzite manje’

“Ovo je djevojka oca moje kćeri. I najslađe su na svijetu! Jako sam zahvalna što ju imamo jer kad god moja kćer posjeti svog tatu hrani je, brine se o njoj, kupuje joj poklone, i ustvari se prema njoj odnosi kao prema vlastitom djetetu. Zašto se onda mnoge mame ponašaju tako pakosno i ljubomorno prema drugim ženama? Jer stvarno nije lako biti mama djetetu koje ti nisi rodila. I zato kad dođe netko tko se zaista trudi, nemojte ih tjerati! Zato što ni njima ne treba drama u životu i onda će vjerojatno otići, pa će vam ostati ona neka zla maćeha. Da, i one postoje. Viđam ih svugdje. Ali dijete može imati dvije mame, zato što, u mojim očima, što više ljudi voli moju kćer, ja sam sretnija. I nikad ne bih htjela da se osjeća kao outsider, već sam neizmjerno zahvalna na ovoj djevojci ❤️ Zato i sve ostale djevojke – odrastite i fokusirajte se na to da budete što bolje majke, a ne da brinete o tome što je na Facebooku i Instagramu nove djevojke vašeg bivšeg supruga, dok je vaše dijete pored vas i treba vas! Volite više, mrzite manje”, napisala je Audrey na Facebooku.

Viralan post

A onda je u nekoliko dana njen post postao viralan. Dosad ga je podijelilo više od 146 tisuća ljudi, a skupio je i gotovo 360 tisuća lajkova. Bravo za mamu i za njihov odnos. One su zaista odličan primjer kako bismo se svi trebali ponašati.

Piše: Vlatka Ernečić / Vrijeme: 15:25 23.11.2016 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr