ZANIMLJIVO...

Evo kako horoskopski znak u kojem ste rođene utječe na to kakve ćete majke biti (ili već jeste)

Piše: Žena Net / Vrijeme: 08:45 19.02.2017 / Rubrika:
0

Ovo nam se zapravo čini točnim…

Jeste li ikad razmišljale o tome kakve ćete majke biti s obzirom na to u kojem ste horoskopskom znaku rođene? I mislite li da to uopće utječe na vaš odnos s budućim djetetom?

Navodno, nekakva veza ipak postoji, piše Romper, a ako vas je to ikada zanimalo, sada napokon imate prilike saznati.

Naravno, neće za svaku osobu vrijediti iste stvari, ali zabavno je pročitati ovakvo što, a i tko zna – možda se pronađete u opisu svog znaka.

Ovnice

Ovnovi su općenito agresivan znak, ali hoće li se to preslikati i na vas kao majku? Pa, prema astrološkim stručnjacima, donekle hoće, i ovnice su zapravo dosta često dosta stroge mame.

Bikice

Bikice su užasno tvrdoglave i zapravo će se često događati da će između vas i vašeg klinca ili klinke biti napetih situacija. I obično ćete vi biti te koje će pobjeđivati u raspravama.

Blizanke

Ovaj je znak poznat po svojoj dvostrukoj osobnosti i žene rođene u ovom znaku podjednako su ozbiljne i neozbiljne. A kao mame ćete biti one koje će u jednom trenutku biti potpuno posvećene igri s djecom, dok ćete ih nekoliko minuta kasnije tjerati da pišu domaću zadaću.

Račice

Račicama su obitelj i dom jako važni i na njih, na neki način, gledaju kao na nešto sveto. Pa, ako ste rođene u ovom znaku, uvijek ćete radije odabrati večer s obitelji i klincima nego večernji izlazak s frendicama.

Lavice

Lavice su prirodne vođe i uvijek vole biti glave obitelji, ali ćete isto tako uvijek i u baš svakom trenutku navijati i jako glasno podržavati svaki uspjeh svojih klinaca.

Djevice

Mnogi stručnjaci se slažu kako su djevice iznimno uredne i analitične, pa se tako nemojte iznenaditi kad same sebe uhvatite kako s veseljem svojim klincima ispisujete kućanske poslove i zadatke koje moraju obaviti – i ponosno taj uređeni plakat viješate na sredinu sobe.

Vage

Vagama su najvažniji balans i harmonija, stoga ćete se kao mama uvijek truditi da u svoj dom unesete dobru energiju i učinite ga stabilnim i mirnim mjestom u kojem će vaši klinci, ali i cijela obitelj uživati.

Škorpioni

Žene rođene u ovom horoskopskom znaku iznimno su natjecateljski nastrojene i uvijek sve proživljavaju na nekoj višoj i intenzivnijoj razini, ali to nužno ne mora biti loš znak.

Strijelčice

Djevojke i žene rođene u ovom znaku obično su jako nestrpljiva i avanturističkog duha i ne mogu predugo ostati na jednom mjestu, a kao majke svojoj će djeci redovito znati priuštiti zabavan izlet ili putovanje. Što je užasno super.

Jarčice

Jarci su kao znak izuzetno prilagodljivi i uklopit će se gdje god da dođu, a i kao majke ćete se vrlo lako prilagođavati svojim klincima.

Vodenjačice

Vodenjaci su općenito užasno osjetljivi i uvijek ćete se truditi biti sigurne da su vaši klinci dobro i otvoreno ćete ih pitati kako se osjećaju, jer briga o drugima je ono što vi radite.

Ribe

Možda su Vodenjaci osjetljivi, ali Ribe tu osjetljivost podižu na neku potpuno novu razinu. I da, Ribe su najemotivnije od svih znakova, pa ćete se morati potruditi balansirati brigu o drugima, odnosno u ovom slučaju klincima, i brigu o sebi, ako ste upravo vi rođene u ovom znaku.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 08:45 19.02.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr