PROMO

Usisavač kao saveznik u borbi protiv prašine i grinja

Piše: Promo / Vrijeme: 09:00 17.10.2016 / Rubrika:
0

Grinje, prašina, mrvice od hrane….sve su to naši svakodnevni sustanari u prostoru u kojem živimo ili radimo. Danas oni predstavljaju smetnju koju lako možemo otkloniti s par poteza usisavača.

Svi želimo izbjeći da se sitne čestice iznova vraćaju u zrak koji udišemo i tjeraju nas da se njima bavimo puno češće nego bi to željeli.

Usisavači s vrećicom najstandardniji su model usisavača i prvo što pomislimo kada ih se sjetimo. Usisavači bez vrećice i bežični štapni usisavači dodatak su na redovnu ponudu i svakako dobrodošle izvedenice.  Štapni usisavač vam omogućava i dodatnu dozu fleksibilnosti i okretnosti ukoliko vaš prostor to zahtijeva.

Riješite se prašine

Sjećate se prašine koja je nekada letjela posvuda ma koliko god čistili? Usisavači za mokro čišćenje tvrdih podova, vodom ili sredstvom za čišćenje neutraliziraju prašinu, a zatim je elegantno skupljaju u spremnik koji lako ispraznite, a vaš dom ostaje čist. Usisivač za vlažno usisavanje popularni je „3 u 1“ izbor zbog mogućnosti da istovremeno usisava, briše i suši u jednom potezu.

Higijenski i učinkovito

Zbog mogućnosti razdvajanja čiste i prljave vode, sva prašina i alergeni ostaju u spremniku prljave vode. Aparati za parno čišćenje koriste snagu pare i „kuhaju“ sve prašnjave alergene koje u svom domu ne želite. Nakon upotrebe aparata za brisanje i parno čišćenje uštedjet ćete i vrijeme zahvaljujući činjenici da pod ostaje gotovo suh nakon upotrebe.

Brzo rješenje za čišćenje mrvica, skrivenih kuteva ili automobila

Na kraju, vaš dom je blistav i čist, ali u kutu kuhinje zaostalo je malo prašine? Nema problema uz ručni usisivač koji takve situacije riješava bez problema. Punjive baterije omogućit će maksimalnu pokretljivost, a dodatni nastavci dosezanje i onih najnedostupnijih područja, a sve za vaše zadovoljstvo.

Ako i vi želite svoj dom učinkovitije i brže osloboditi prašine, potražite idealan usisavač za sebe.

Piše: Promo / Vrijeme: 09:00 17.10.2016 / Rubrika:

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr