Korisno

Putovanje avionom zahtijeva udobnu i praktičnu odjeću: Evo u čemu se nije dobro pojaviti na letu

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 02.09.2017 / Rubrika:
Foto: Thinkstock
0

Neke zrakoplovne kompanije imaju izrazito striktan dress code

Putujete li često avionom, jako dobro znate da postoje ograničenja što se tiče stvari koje nosite u ručnoj prtljazi, ali ono što je još važno jest kako se odjenuti za boravak u avionu. Ne, ne radi se o modnom izričaju već o udobnosti i praktičnosti.

The List donosi što nikako nije preporučljivo imati na sebi:

Kompliciranu odjeću

Stvari poput kombinezona ili tregerica spremite u kofer jer njihove svlačenje postaje vrlo komplicirano kada ste u uskom wc-u poput onog u avionu. Također, izbjegavajte jako kratke suknje i haljine, a birajte nešto udobnije u čemu vam neće biti problem sjediti i po 15 sati.

Najdražu odjeću

Ovo je važno iz razloga što se lako mogu pojaviti turbulencije, a vi baš ispijate kavu tog trenutka. Znate na što ciljamo, je li tako? Odjenite nešto čega vam neće biti žao ako se zamaže ili podere.

Prekratku odjeću

Time for some italian holidays 🤗

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

U avionu može postati hladno bez osobitog razloga pa nosite nešto slojevito, čak i ako putujete u tople krajeve.

Japanke i štikle

Ne, nikako. Možda vam bude prehladno, a možda i prevruće pa znojna i smrdljiva stopala i nisu baš ugodan prizor. Štikle također nisu nešto u čemu biste željele provesti velik broj sati. Najbolji izbor su udobne tenisice.

Jak parfem

Nitko ne želi disati oblak vašeg parfema, a pogotovo zato jer nema gdje pobjeći od mirisa. Ako baš morate nositi parfem, neka bude blag i stavite ga vrlo malo.

Provjerite dress code prije leta

Svaka zrakoplovna kompanija ima svoja pravila, a mnoge od njih imaju i poseban dress code koji se mora poštovati. Prije leta dobro se informirajte o dozvoljenoj odjeći da vam let ne bi bio uskraćen.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 02.09.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr